مواد لازم و آموزش تارت لامینگتون خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش تارت لامینگتون
تارت لامینگتون یکی از شیرینیهای زیبا و مجلسی است که در سطح بینالمللی شناخته میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه تارت لامینگتون، تا پایان با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد خمیر تارت | |
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
روغن نارگیل | ⅓ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لایه شکلاتی | |
شکلات | ۱٫۵ پیمانه |
خامه نارگیل یا خامه صبحانه | ⅔ پیمانه |
مواد لایه نارگیلی | |
پودر نارگیل | ۱ و ¼ پیمانه |
عسل | ½ پیمانه |
خامه نارگیل یا خامه صبحانه | ⅓ پیمانه |
مواد لایه تمشک | |
تمشک تازه | ½ پیمانه |
تمشک یخ زده | ۱ پیمانه |
آب | ⅓ پیمانه |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
ژلاتین | ۲ قاشق چایخوری |
آموزش تارت لامینگتون
مرحله اول
برای شروع تهیه تارت لامینگتون، ابتدا فر را روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد روشن میکنیم تا خوب داغ شود. سپس قالب تارت به اندازه ۲۰ سانتیمتر را با روغن جداکننده به خوبی چرب میکنیم.
مرحله دوم
برای درست کردن خمیر تارت، تمام مواد خمیر را در یک کاسه مناسب میریزیم و خوب هم میزنیم تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید. سپس سطح کار را با آرد میپوشانیم و خمیر را با وردنه روی سطح کار به قطر کمتر از یک سانتیمتر باز میکنیم.
مرحله سوم
حالا خمیر را به آرامی به قالب تارت منتقل میکنیم و با چنگال روی آن چند سوراخ کوچک میکنیم تا در هنگام پخت بیش از حد پف نکند. سپس قالب را داخل فر میگذاریم و به آن اجازه میدهیم بین ۱۵ تا ۲۵ دقیقه بپزد تا کاملاً آماده شود.
مرحله چهارم
پس از پخت، خمیر تارت را از فر خارج کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود. در ادامه، مواد لایه شکلاتی را در یک کاسه مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم…
“““html
قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شوند، سپس درون خمیر تارت می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا خمیر تارت را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا لایه شکلاتی سفت شود. سپس مواد لایه نارگیلی را در یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم و بعد از سفت شدن لایه شکلاتی، روی آن میریزیم.
مرحله ششم
حالا لایه نارگیلی را به صورت یکنواخت فشرده میکنیم. سپس خمیر تارت را دوباره به مدت یک ساعت دیگر در یخچال قرار میدهیم. در ادامه برای تهیه لایه تمشک، اول تمشک تازه را به همراه کمی آب درون مخلوط کن میریزیم.
مرحله هفتم
سپس آن را به خوبی پوره میکنیم. بعد از آن پوره تمشک را صاف کرده و داخل یک قابلمه مناسب میریزیم. سپس شکر و ژلاتین را به آن اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آب تمشک شروع به جوشیدن کند.
مرحله هشتم
پس از اینکه ژلاتین به طور کامل حل شد، اجازه میدهیم مواد کمی از حرارت بیفتند. سپس آنها را نیز به خمیر تارت اضافه میکنیم. در ادامه تمشکهای یخ زده را روی آن میچینیم و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا تارت آماده شود.