مواد لازم و آموزش تارت نارنگی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش تارت نارنگی
در این زمان از سال که هوا کمی سردتر میشود و رنگ برگها به زردی میزند، دسر گرم و خوشمزهای بهتر از تارت نارنگی وجود ندارد. امروز در سایت آموزشی رضیم میخواهیم طرز تهیه این تارت خوشمزه را به شما یاد بدهیم. طعمی که نه خیلی ترش است و نه خیلی شیرین، واقعاً دلنشین است و میتواند لحظات زیبایی را برای شما رقم بزند. بیایید با هم این تارت خوشمزه را درست کنیم و از طعم فوقالعادهاش در کنار خانواده و دوستان لذت ببریم.
برای تهیه تارت نارنگی، ابتدا مواد خشک خمیر را که شامل آرد، پودر قند و پودر بادام است با هم مخلوط میکنیم. سپس کره سرد را اضافه میکنیم و مخلوط را تا جایی هم میزنیم که حالت خرده نان بگیرد. پس از آن، زرده تخممرغ و کمی آب اضافه کرده و خمیر را ورز میدهیم. خمیر را برای 1 ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند. سپس خمیر را در قالب پهن کرده و فیلینگ را که از خامه، تخممرغ، پودر قند، نشاسته ذرت، آب نارنگی و آبلیمو تهیه کردهایم، روی آن میریزیم. تارت را در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه میپزیم تا فیلینگ سفت شود و سطح آن طلایی رنگ گردد.
مواد فیلینگ | مقدار |
خامه | 200 گرم |
پودر قند | 50 گرم |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
آبلیمو | 1 قاشق چایخوری |
آب نارنگی | 3 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
مواد خمیر تارت | مقدار |
آرد | 180 گرم |
پودر قند | 50 گرم |
پودر بادام | 20 گرم |
کره | 70 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
آموزش تارت نارنگی
مرحله 1: آمادهسازی مواد خشک
اول از همه، آرد، پودر قند و پودر بادام را در یک کاسه بزرگ بریزید و آنها را با هم ترکیب کنید تا یک دست شوند. این مرحله برای تهیه خمیر تارت خیلی مهم است و ترکیب این مواد به ما کمک میکند تا خمیری نرم و یکنواخت داشته باشیم.
مرحله 2: اضافه کردن کره
کره سرد را به قطعات کوچک برش دهید و به مخلوط مواد خشک اضافه کنید. با استفاده از یک همزن دستی یا انگشتان، کره را خوب با مواد خشک مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود. این کار باعث میشود خمیر تارت ما بافتی ترد و لطیف پیدا کند.
مرحله 3: افزودن زرده تخممرغ
بعد از اینکه کره با مواد خشک مخلوط شد و شبیه خرده نان شد، زرده تخممرغ را اضافه کنید. مخلوط را به سرعت هم بزنید تا زرده کاملاً با بقیه مواد ترکیب شود. اضافه کردن زرده تخممرغ باعث میشود که مواد خوب با هم ارتباط برقرار کنند و خمیر نرمتر شود.
مرحله 4: تشکیل خمیر
در این مرحله، کمی آب به مخلوط اضافه کنید و آن را طوری ورز دهید که به شکل یک توپ دربیاید. اضافه کردن آب باعث میشود اجزا به خوبی به هم بچسبند و خمیر یکنواخت و راحت برای کار داشته باشید.
مرحله 5: استراحت خمیر
خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی قرار دهید و به آرامی باز کنید تا به ضخامت مورد نظر برسد. سپس خمیر را با کاغذ روغنی در یخچال بگذارید و بگذارید حداقل 1 ساعت استراحت کند. این کار باعث میشود خمیر سفتتر شود و در هنگام پخت شکل خود را حفظ کند.
مرحله 6: آمادهسازی قالب
بعد از استراحت خمیر، آن را از یخچال بیرون بیاورید و در قالب تارت قرار دهید. با احتیاط خمیر را داخل قالب پهن کنید و با چنگال چند سوراخ روی سطح آن ایجاد کنید تا در هنگام پخت باد نکند.
مرحله 7: آمادهسازی فیلینگ
در یک کاسه بزرگ، تخممرغ و خامه را با هم خوب مخلوط کنید. سپس پودر قند و نشاسته ذرت را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا همه چیز خوب ترکیب شود و گلولهای نداشته باشید. این فیلینگ غنی و خامهای، طعم خوشمزه تارت را میسازد.
مرحله 8: افزودن آب نارنگی و آبلیمو
آب نارنگی و آبلیمو را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. این دو عنصر عطر و طعم خوشمزهای به فیلینگ میدهند و تازگی خاصی به تارت میبخشند.
مرحله 9: پخت تارت
فیلینگ را روی خمیر در قالب بریزید و تارت را در فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید. تارت را به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید یا تا زمانی که روی آن طلایی شود و فیلینگ کاملاً سفت شود.
مرحله 10: سرو و لذت بردن
بعد از پخت، تارت را از فر بیرون بیاورید و بگذارید چند دقیقه خنک شود. سپس آن را با احتیاط از قالب جدا کرده و برای سرو آماده کنید. میتوانید این تارت نارنگی خوشمزه را به تنهایی یا با خامه فرم گرفته یا بستنی سرو کنید تا لذت بیشتری ببرید.