آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش تارت کاراملی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش تارت کاراملی

تارت کاراملی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و ساده‌ای است که برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای یادگیری روش تهیه این تارت خوشمزه، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم تارت کاراملی
کره گیاهی ۷۵ گرم
پودر قند ۲۵ گرم
آرد ۱۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای کارامل گردویی
مغز گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
کره ۴۰ گرم

آموزش تارت کاراملی

مرحله اول

برای شروع تهیه تارت کاراملی، ابتدا کارامل را آماده می‌کنیم. خامه را در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا نرم و روان شود. سپس قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

مرحله دوم

مراقب باشید که خامه نباید بجوشد. فقط نرم شدن آن کافی است. سپس شکر را در یک تابه مناسب می‌ریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و به آرامی هم می‌زنیم تا شکر کاملاً ذوب شود.

مرحله سوم

وقتی رنگ شکر تغییر کرد، کره را به تابه اضافه می‌کنیم و مدام هم می‌زنیم تا کره با شکر ترکیب شود. سپس آرام‌آرام خامه را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط می‌کنیم، و بعد گردوی خرد شده را اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

مواد را هم می‌زنیم تا یکدست شوند. یک دقیقه پس از اضافه کردن گردو، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم خنک شود. حالا برای تهیه خمیر تارت، ابتدا کره گیاهی را با پودر قند در یک کاسه مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

مواد را به مدت ۵ دقیقه با همزن مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس زرده تخم‌مرغ و وانیل را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه دیگر هم می‌زنیم. بعد آرد را دو بار الک کرده و آماده می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله آرد را در سه نوبت به کاسه اضافه کرده و با مواد دیگر مخلوط می‌کنیم تا خمیر جمع شود. توجه داشته باشید که ممکن است همه آرد لازم نباشد یا به کمی بیشتر نیاز داشته باشید.

“““html

باشد، پس تا زمانی که خمیر به دست نچسبد آرد اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

این خمیر نیازی به ورز دادن ندارد، چون روغن موجود در آن باعث نرم شدنش می‌شود. سپس خمیر را در سلفون می‌پیچیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. بعد از این مدت، خمیر را از یخچال بیرون می‌آوریم.

مرحله هشتم

در این مرحله، خمیر را بین دو لایه پلاستیک قرار می‌دهیم و آن را به ضخامت نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم. سپس با استفاده از یک کاتر مخصوص، خمیر را برش می‌زنیم و درون قالب‌های تارت قرار می‌دهیم. حالا با انگشت، وسط خمیر را کمی گود می‌کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله، برای جلوگیری از پف کردن بیش از حد تارت، روی خمیر را با چنگال سوراخ می‌کنیم. سپس مایه کاراملی را داخل خمیرهای تارت می‌ریزیم. پس از آن، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود.

مرحله دهم

اکنون قالب‌های تارت را در سینی فر می‌چینیم و سینی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا تارت‌ها بپزند. سپس تارت‌ها را از فر در می‌آوریم و صبر می‌کنیم تا خنک شوند، بعد آن‌ها را در ظرف مورد نظرمان قرار می‌دهیم.

مواد لازم و آموزش تارت کاراملی خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا