مواد لازم

مواد لازم و آموزش تانتونی مرغ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش تانتونی مرغ

تانتونی مرغ یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ترکیه است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ ۸۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد بزرگ
آب ۱ استکان
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
نان لواش به تعداد کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
کاری و فلفل قرمز به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه تانتونی مرغ

تفت دادن مرغ

برای درست کردن تانتونی مرغ، ابتدا گوشت مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید. سپس یک تابه روی حرارت بگذارید و کمی روغن در آن بریزید. حالا تکه‌های مرغ را در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا سرخ شوند.

افزودن ادویه

وقتی آب مرغ کاملاً تبخیر شد، ادویه‌جات شامل کاری، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا ادویه‌ها خوب به مرغ بچسبند. سپس آب را به تابه اضافه کنید.

پخت مرغ

در این مرحله درب تابه را بگذارید تا آب به جوش بیاید و مرغ خوب بپزد. وقتی که نصف آب بخار شد و مرغ پخته شد، نان‌های لواش را با مواد داخل تابه آغشته کنید تا طعم بهتری پیدا کنند.

سرو

حال کمی از مرغ را در وسط نان‌های لواش قرار دهید. سپس پیاز، گوجه‌فرنگی و جعفری را خرد کرده و به مقدار دلخواه داخل نان‌ها بگذارید. در انتها، تانتونی مرغ را گرم سرو کنید و می‌توانید با سس دلخواه نوش جان کنید.

نکات تهیه تانتونی مرغ

نان لواش خانگی

برای اینکه این ساندویچ خوشمزه را خاص‌تر کنید، پیشنهاد می‌کنیم از نان لواش خانگی به شیوه ترکی استفاده کنید. برای یادگیری طرز تهیه نان لواش خانگی، به مطلب زیر مراجعه فرمایید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا