مواد لازم و آموزش ترش تره خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش تهیه ترش تره
ترش تره یا ترشی تره یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که ریشه آن به مناطق شمالی کشور برمیگردد. برای یادگیری درست کردن این خوراکی خوش طعم به ادامه مطلب ما در رضیم خوش آمدید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سبزی ترش تره | ۵۰۰ گرم |
نعنا خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد برنج | ۱ فنجان |
آبغوره | ۱ پیمانه |
سیر | ۱۰ حبه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
دستور تهیه ترشی تره
مرحله اول
برای درست کردن ترش تره رشتی، ابتدا سیرها را پوست کرده و رنده میکنیم. سپس آنها را به همراه مقدار کمی روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا رنگ طلایی بگیرند. بعد از آن، تخم مرغها را به سیرها اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، اجازه میدهیم تخم مرغها خوب بپزند و سفت شوند. سپس سیر و تخم مرغ را با هم قاطی میکنیم تا کاملاً ترکیب شوند و بعد تابه را از روی حرارت برمیداریم. حالا سبزی ترش تره را ریز خرد میکنیم.
مرحله سوم
حالا سبزی خرد شده را به همراه یک پیمانه آب به یک قابلمه مناسب میریزیم و اجازه میدهیم آب آن کم شود و سبزی بپزد. بعد از پختن سبزی، آن را با گوشتکوب خوب میکوبیم تا کاملاً له شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، سبزی کوبیده شده را دوباره به قابلمه برمیگردانیم و آبغوره را اضافه میکنیم. سپس مخلوط سیر و تخم مرغ به همراه آرد برنج را هم به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا آرد برنج گلوله نشود.
مرحله پنجم
حالا اجازه میدهیم ترش تره با حرارت ملایم بپزد. سپس آن را در ظرف مورد نظرمان سرو میکنیم. در شهرهای شمالی، این غذای خوشمزه را معمولاً با ماهی دودی و برنج کته شده سرو میکنند.