مواد لازم

مواد لازم و آموزش ته چین کباب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش ته چین کباب

ته چین کباب یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که راه‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
برنج ۴ پیمانه
پیاز ۱ عدد درشت
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
بادمجان ۲ عدد قلمی
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
ماست چکیده ۴ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و پودر سیر به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت ته چین کباب

مخلوط پیاز رنده شده و ادویه

برای تهیه ته چین کباب خوشمزه، ابتدا پیاز را رنده می‌کنیم. سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه به یک کاسه اضافه می‌کنیم.

ورز دادن مواد و استراحت دادن

حالا مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز می‌دهیم تا همه مواد به هم بچسبند و یکدست شوند. اگر زمان داریم می‌توانیم روی کاسه را بپوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بگذاریم تا مخلوط کباب استراحت کند.

سرخ کردن کباب ها

اگر وقت کافی نداریم، می‌توانیم بلافاصله مخلوط کباب را سرخ کنیم. ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن مایع در آن می‌ریزیم تا چرب شود، سپس مخلوط کباب را به صورت یکدست در کف تابه می‌ریزیم.

خیساندن برنج

بعد از اینکه یک طرف کباب سرخ شد، با احتیاط آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. در این زمان برنج را با توجه به نوعش بین ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت با آب ولرم و یک قاشق چایخوری نمک خیس می‌کنیم.

خرد و سرخ کردن سیب‌زمینی، بادمجان و فلفل دلمه‌ای

در این مرحله، سیب‌زمینی، بادمجان و فلفل دلمه‌ای را به صورت مکعبی خرد کرده و جداگانه سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. وقتی که کباب کاملاً پخته شد و آبش بخار شد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

قرار دادن قابلمه اب روی حرارت

حالا یک قابلمه مناسب را روی حرارت زیاد می‌گذاریم و آن را تا نیمه آب پر می‌کنیم. وقتی که آب به جوش آمد، یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و سپس برنج خیس خورده را به آب جوش اضافه می‌کنیم.

آبکش کردن برنج

پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه که دانه‌های برنج نرم شدند و مغزشان کمی سفت بود، برنج را آبکشی می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس در یک کاسه بزرگ، ماست را با زرده تخم‌مرغ و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط می‌کنیم.

اضافه کردن برنج به کاسه

در این مرحله، مقداری نمک و زعفران دم کرده به کاسه اضافه می‌کنیم و مواد را خوب ترکیب می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس حدود یک سوم برنج خیس خورده را به کاسه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می‌کنیم.

چیدن لایه ای مواد در قابلمه

حالا قابلمه‌ای که برای پخت ته‌چین در نظر داریم را کمی چرب می‌کنیم. سپس مخلوط برنج و ماست را در کف قابلمه می‌ریزیم و با پشت قاشق آن را کاملاً فشرده می‌کنیم، سپس کباب تابه‌ای را روی برنج می‌گذاریم.

ادامه چیدن مواد

در این مرحله، بادمجان، سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای سرخ شده را روی کباب می‌ریزیم و باقیمانده برنج آبکش شده را روی مواد می‌ریزیم و با پشت قاشق به خوبی فشرده می‌کنیم تا پس از پخت، ته‌چین باز نشود.

اضافه کردن کره

در این مرحله، کره را به قطعات کوچک تقسیم کرده و روی نقاط مختلف برنج قرار می‌دهیم. سپس درب قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم ته‌چین دم بکشد. حتماً زیر قابلمه، شعله پخش‌کن قرار دهیم تا ته‌چین نسوزد.

دم کشیدن غذا

حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان برای دم کشیدن برنج نیاز است. بعد از اینکه ته‌چین آماده شد، یک دیس بزرگ روی درب قابلمه می‌گذاریم و قابلمه را روی دیس برمی‌گردانیم تا به صورت قالبی درون دیس قرار بگیرد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

مواد لازم و آموزش ته چین کباب خانگی (مرحله به مرحله)
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا