مواد لازم

مواد لازم و آموزش جوجه کباب لبنانی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش جوجه کباب لبنانی

جوجه کباب لبنانی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سطح جهان است که با مرغ تهیه می‌شود. در این آموزش، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما نشان می‌دهیم. با ما در سایت بزرگ رضیم همراه باشید!

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه یا فیله مرغ ۱ کیلوگرم
آب لیمو ترش ¼ پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
ارده (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ماست چکیده پر چرب ¼ پیمانه
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد بزرگ
نمک ۲ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ½ قاشق چای‌خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای‌خوری

دستور پخت جوجه کباب لبنانی

تفت دادن سیر

برای تهیه جوجه کباب لبنانی خوشمزه، اول سیر را رنده می‌کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم. تنها کافی است که عطر سیر بلند شود و مراقب باشید که سیر نسوزد.

افزودن ادویه و رب گوجه فرنگی

در این مرحله نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را به سیر اضافه می‌کنیم و برای یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر هم تفت می‌دهیم تا طعم خامی آن از بین برود.

اضافه کردن زعفران دم‌کرده

اگر طعم رب گوجه فرنگی را نمی‌پسندید، می‌توانید آن را حذف کرده و مقداری زعفران دم‌کرده به مواد اضافه کنید. بعد از اینکه رب گوجه فرنگی را تفت دادیم، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم تا مواد کمی خنک شوند.

برش زدن فیله مرغ

در این مرحله، سینه یا فیله مرغ را به شکل قطعات جوجه کبابی برش می‌زنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را به قطعات بزرگ خرد کرده و به کاسه اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن سایر مواد

حالا ماست چکیده را به همراه آب لیمو ترش، ارده و روغن مایع به مواد اضافه می‌کنیم. پس از اینکه مواد تفت داده شده خنک شدند، آن‌ها را نیز به کاسه اضافه کرده و همه مواد را با دست خوب مخلوط می‌کنیم.

استراحت دادن

اگر دوست داشتید، می‌توانید کمی جعفری نیز به مواد اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری پیدا کند. شما می‌توانید از ادویه‌های خشک برای طعم دادن به جوجه کباب استفاده کنید، هرچند که این کار اختیاری است. بعد از اینکه مواد را آماده کردید، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای اینکه مرغ به خوبی طعم بگیرد، آن را یک شب در یخچال قرار دهید.

به سیخ کشیدن گوشت ها

پس از اینکه گوشت مرغ کمی استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون آورده و به سیخ می‌کشیم. سپس منقل زغال (زغال‌های یکدست و روشن) را آماده کرده و سیخ‌ها را به ترتیب روی منقل می‌چینیم و کمی باد می‌زنیم.

سرو

زمانی که کباب‌ها خوب پخته شدند، باید آن‌ها را به طور مداوم بچرخانیم تا به طور یکنواخت بپزند. در کنار جوجه کباب، اگر دوست دارید می‌توانید فلفل و گوجه‌فرنگی هم کباب کنید. در پایان، کباب را همراه با نان یا برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا