مواد لازم و آموزش جوجه کباب مدیترانه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش جوجه کباب مدیترانه ای
جوجه کباب مدیترانه ای یکی از خوشمزه ترین نوع کباب ها است که در بسیاری از کشورها درست می شود. با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این کباب را یاد بگیرید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۸۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب مدیترانه ای
ترکیب مواد اولیه
برای درست کردن جوجه کباب مدیترانه ای، اول از همه روغن زیتون، آب لیمو ترش، پاپریکا، آویشن و کمی نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس سیر و جعفری را خرد کنید و به کاسه اضافه کنید.
اضافه کردن فیله های مرغ
حالا همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. بعد، فیله های مرغ را به شکل دلخواه (کامل یا خرد شده) به کاسه اضافه کنید. در نهایت روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
استراحت دادن
اگر میخواهید جوجه کباب نرم و آبدار باشد، بهتر است اجازه دهید یک شب مرغ در مواد بماند. اما اگر عجله دارید، میتوانید دو ساعت کافی باشد تا طعم مواد به مرغ نفوذ کند، سپس کاسه را از یخچال خارج کنید.
کباب کردن فیله
حالا یک تابه را روی حرارت زیاد بگذارید تا کاملا داغ شود. سپس فیلههای مرغ را به سیخ چوبی یا فلزی بزنید و در تابه قرار دهید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا فیلهها کباب شوند.
سرو
زمانی که یک سمت فیلهها خوب کباب شد، آنها را برگردانید تا سمت دیگر هم بپزد. در نهایت جوجه کباب آماده شده را در ظرف دلخواه بکشید و با گوجه کبابی و برنج یا نان سرو کنید.