مواد لازم

مواد لازم و آموزش حشوی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حشوی مرغ

حشوی مرغ یک نوع سس سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولاً با مرغ سرو می‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و قدم به قدم تهیه حشوی مرغ، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۴ عدد
شکر ۱ قاشق چایخوری
کشمش پلویی ۲ قاشق غذاخوری
آلو خورشتی ۸ عدد
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
دارچین و پودر لیمو به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش حشوی مرغ

مرحله اول

برای تهیه حشوی مرغ خوشمزه، ابتدا پیازها را پوست کنده و به شکل خلالی خرد می‌کنیم. سپس پیازها را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و یک قاشق چایخوری نمک روی آن‌ها می‌پاشیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیازها را با نمک مخلوط کرده و می‌گذاریم کمی آب بیندازند. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و پیازها را کمی تفت می‌دهیم تا آب اضافی آن‌ها کشیده شود. بعد از آن مقداری روغن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

مرحله سوم

وقتی پیازها نرم شدند، کمی دارچین، پودر لیمو، فلفل سیاه و زردچوبه به آن‌ها اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. سپس شکر را اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم تا شکر ذوب شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد کاملاً مخلوط شدند، کشمش و آلو خورشتی را اضافه کرده و مواد را کمی دیگر مخلوط می‌کنیم. وقتی آلوها و کشمش‌ها کاملاً نرم شدند، زرشک را هم اضافه کرده و چند دقیقه تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

پس از اضافه کردن زرشک، مواد را به مدت ۲ دقیقه به طور مداوم تفت می‌دهیم، سپس قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم. این سس خوشمزه را می‌توانیم در کنار خورش مرغ و مرغ سرخ شده سرو کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا