مواد لازم و آموزش حشوی مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حشوی مرغ
حشوی مرغ یک نوع سس سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولاً با مرغ سرو میشود. برای مشاهده آموزش کامل و قدم به قدم تهیه حشوی مرغ، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۴ عدد |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
کشمش پلویی | ۲ قاشق غذاخوری |
آلو خورشتی | ۸ عدد |
زرشک | ۲ قاشق غذاخوری |
دارچین و پودر لیمو | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش حشوی مرغ
مرحله اول
برای تهیه حشوی مرغ خوشمزه، ابتدا پیازها را پوست کنده و به شکل خلالی خرد میکنیم. سپس پیازها را در یک قابلمه مناسب میریزیم و یک قاشق چایخوری نمک روی آنها میپاشیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیازها را با نمک مخلوط کرده و میگذاریم کمی آب بیندازند. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و پیازها را کمی تفت میدهیم تا آب اضافی آنها کشیده شود. بعد از آن مقداری روغن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
مرحله سوم
وقتی پیازها نرم شدند، کمی دارچین، پودر لیمو، فلفل سیاه و زردچوبه به آنها اضافه میکنیم و تفت دادن را ادامه میدهیم تا عطر ادویهها آزاد شود. سپس شکر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم تا شکر ذوب شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد کاملاً مخلوط شدند، کشمش و آلو خورشتی را اضافه کرده و مواد را کمی دیگر مخلوط میکنیم. وقتی آلوها و کشمشها کاملاً نرم شدند، زرشک را هم اضافه کرده و چند دقیقه تفت میدهیم.
مرحله پنجم
پس از اضافه کردن زرشک، مواد را به مدت ۲ دقیقه به طور مداوم تفت میدهیم، سپس قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. این سس خوشمزه را میتوانیم در کنار خورش مرغ و مرغ سرخ شده سرو کنیم.