مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوا شیر خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش حلوا شیر

حلوا شیر یکی از انواع خوشمزه و مجلسی حلواهای ایرانی است که ظاهری شبیه حلوای آرد گندم دارد. برای یاد گرفتن طرز تهیه این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه حلوا نخودچی خوشمزه و مجلسی به روش مازندرانی

مواد لازم برای تهیه حلوا شیر
شیر ۲ پیمانه
آرد سفید ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
ارده نصف پیمانه
روغن دو سوم پیمانه
کره ۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت حلوا شیر

تفت دادن آرد

در ابتدا، آرد سفید را دو بار الک می‌کنیم تا کاملاً نرم و یکدست شود. سپس آن را در یک تابه مناسب می‌ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد از این مرحله، دوباره آرد را الک می‌کنیم.

مخلوط شیر، شکر و وانیل

شیر را همراه با شکر و وانیل در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا شکر به‌خوبی در شیر حل شود. بعد از حل شدن شکر، شیر را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. توجه داشته باشید که شیر نیازی به جوشیدن ندارد و فقط باید گرم شود.

میکس آرد، کره و روغن

در این مرحله، کره و روغن را در یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کمی گرم شوند. سپس آرد را به تابه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از اینکه آرد با کره و روغن میکس شد، ارده را به آن اضافه می‌کنیم.

مخلوط شیر و آرد

آرد را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تفت می‌دهیم تا به رنگ دلخواه برسد. وقتی به رنگ مورد نظر رسیدیم، شیر خنک شده را به آرامی به آرد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا شیر به آرد جذب شود و حلوا حالتی خمیری بگیرد.

تزئین

ادامه می‌دهیم به مخلوط کردن حلوا تا زمانی که از دیواره‌های تابه جدا شود. در پایان، حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته، خلال بادام، یا هر مواد تزئینی دیگر بر اساس سلیقه خود، تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا