مواد لازم و آموزش حلوا نخودچی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش حلوا نخودچی
حلوا نخودچی یکی از نوعهای خوشمزه و مراسمی حلواست که برای مراسمهای ختم بسیار مناسب است. برای یادگیری این دستور پخت در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای حلوا نخودچی | |
آرد نخودچی | ۲ پیمانه سرپر |
آرد سفید | ۲ پیمانه سرپر |
شکر | ۴٫۵ پیمانه |
روغن مایع | ¾ پیمانه |
کره | ۵۰ گرم |
گلاب | ¾ پیمانه |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
زعفران دمکرده | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور پخت حلوا نخودچی
مخلوط آب و شکر
ابتدا شکر را در یک قابلمه مناسب میریزیم و به اندازه یک انگشت آب روی آن اضافه میکنیم. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا آب جوش بیاید و شکر کاملاً در آب حل شود.
تهیه شربت
بعد از اینکه شربت ۵ دقیقه جوشید، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و گلاب و زعفران دمکرده را به آن اضافه میکنیم. سپس آرد سفید و آرد نخودچی را با هم مخلوط کرده و داخل یک تابه مناسب میریزیم و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت میدهیم.
تفت دادن آرد
وقتی بو خامی آردها گرفته شد، آنها را الک میکنیم و دوباره داخل تابه میریزیم. سپس پودر هل را همراه با روغن مایع و کره ذوبشده به آرد اضافه کرده و مواد را مخلوط میکنیم تا تمام گلولههای آرد باز شود.
ترکیب شربت و آرد
اگر میخواهید حلوا رنگ روشنتری داشته باشد، نباید بیش از حد تفت بخورد. بعد از اینکه گلولههای آرد باز شد و مواد یکدست شدند، شربت را به تدریج اضافه کرده و مواد را هم میزنیم تا حلوا به حالت خمیری درآید و به دیوارههای تابه نچسبد.
قالب زدن مواد
زمانی که حلوا آماده شد، آن را داخل قیف با ماسوره دلخواه میریزیم و در کپسولهای کیک یزدی یا هر قالب دیگری که دوست دارید، قیف میزنیم. به دلیل لطافت حلوا، به راحتی میتوان آن را قیف زد.