مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوا نخودچی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش حلوا نخودچی

حلوا نخودچی یکی از نوع‌های خوشمزه و مراسمی حلواست که برای مراسم‌های ختم بسیار مناسب است. برای یادگیری این دستور پخت در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای حلوا نخودچی
آرد نخودچی ۲ پیمانه سرپر
آرد سفید ۲ پیمانه سرپر
شکر ۴٫۵ پیمانه
روغن مایع ¾ پیمانه
کره ۵۰ گرم
گلاب ¾ پیمانه
پودر هل ½ قاشق چایخوری
زعفران دم‌کرده ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت حلوا نخودچی

مخلوط آب و شکر

ابتدا شکر را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و به اندازه یک انگشت آب روی آن اضافه می‌کنیم. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا آب جوش بیاید و شکر کاملاً در آب حل شود.

تهیه شربت

بعد از اینکه شربت ۵ دقیقه جوشید، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و گلاب و زعفران دم‌کرده را به آن اضافه می‌کنیم. سپس آرد سفید و آرد نخودچی را با هم مخلوط کرده و داخل یک تابه مناسب می‌ریزیم و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت می‌دهیم.

تفت دادن آرد

وقتی بو خامی آردها گرفته شد، آن‌ها را الک می‌کنیم و دوباره داخل تابه می‌ریزیم. سپس پودر هل را همراه با روغن مایع و کره ذوب‌شده به آرد اضافه کرده و مواد را مخلوط می‌کنیم تا تمام گلوله‌های آرد باز شود.

ترکیب شربت و آرد

اگر می‌خواهید حلوا رنگ روشنتری داشته باشد، نباید بیش از حد تفت بخورد. بعد از اینکه گلوله‌های آرد باز شد و مواد یکدست شدند، شربت را به تدریج اضافه کرده و مواد را هم می‌زنیم تا حلوا به حالت خمیری درآید و به دیواره‌های تابه نچسبد.

قالب زدن مواد

زمانی که حلوا آماده شد، آن را داخل قیف با ماسوره دلخواه می‌ریزیم و در کپسول‌های کیک یزدی یا هر قالب دیگری که دوست دارید، قیف می‌زنیم. به دلیل لطافت حلوا، به راحتی می‌توان آن را قیف زد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا