مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای اماراتی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

چگونه حلوای اماراتی درست کنیم

حلوای اماراتی یکی از دسرهای خوشمزه و ویژه کشور امارات است که با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و گام به گام تهیه این حلوای خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای حلوای اماراتی
آب ۳٫۵ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
آرد ½ لیوان
گلاب ½ لیوان
زعفران دم‌کرده ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱٫۵ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
مغز گردو و بادام ½ لیوان

روش تهیه حلوای اماراتی

مرحله اول

برای درست کردن حلوای اماراتی ابتدا آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و در یک کاسه الک می‌کنیم. سپس آب را به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم

بعد از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم، کاسه را کنار می‌گذاریم. در ادامه، شکر و روغن را در یک تابه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا شکر در روغن حل شود. سپس مخلوط آرد و پودر کاکائو را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا باید مواد را به طور مداوم به مدت ۳۰ دقیقه هم بزنیم تا کمی غلیظ شود. بعد از این زمان، پودر هل، گلاب و زعفران دم‌کرده را به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا همه چیز یکدست شود.

مرحله چهارم

بعد از اضافه کردن ترکیب گلاب و زعفران، باید مواد حلوا را به مدت ۱۵ دقیقه دیگر هم بزنیم تا کمی غلیظ‌تر شود. سپس کره را به تابه اضافه کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر هم می‌زنیم تا حلوا خوب جا بیفتد.

مرحله پنجم

حالا ۵ دقیقه قبل از اینکه حلوا تمام شود، مغز گردو و بادام یا هر نوع مغز دیگری که دوست دارید را در میکسر بریزید و خوب میکس کنید. بعد این مغزها را به تابه اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط می‌کنیم تا کاملاً در حلوا پخش شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه حلوا به غلظت مناسب رسید، آن را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و با کمک قاشق چرب شده پخش می‌کنیم. در پایان، روی حلوا را با مغزیجات درشت خرد شده تزئین کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا