مواد لازم و آموزش حلوای شیر و دارچین برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوای شیر و دارچین
حلوای شیر و دارچین یکی از انواع حلواهای خوشمزه و رسمی ایرانی است که میتوان آن را به شیوههای مختلف تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله روش تهیه حلوای شیر و دارچین، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم شیر و دارچین | |
آرد | ۲ لیوان |
شکر | یک و نیم لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
شیر | ۲ لیوان |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذا خوری |
دارچین | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش حلوای شیر و دارچین
مرحله اول
برای درست کردن حلوای شیر و دارچین خوشمزه، ابتدا شیر و شکر را در یک قابلمه مناسب ریخته و هم میزنیم تا شکر کمکم حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکر کاملاً در شیر حل شود.
مرحله دوم
وقتی شکر در شیر خود را حل کرد، پودر دارچین و زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه میکنیم. بعد از چند دقیقه جوشزدن، قابلمه را از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا شربت شیر کاملاً خنک شود.
مرحله سوم
در این مرحله یک تابه مناسب را روی حرارت گرم میکنیم. سپس آرد را الک کرده و به آرامی تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. تفت دادن را ادامه میدهیم تا رنگ آرد کمی تغییر کند.
مرحله چهارم
وقتی آرد تغییر رنگ داد، آن را از تابه خارج کرده و دوباره الک میکنیم. سپس دوباره آرد را در تابه الک کرده و ترکیب روغن مایع و کره را به تابه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا مخلوط شوند.
مرحله پنجم
پس از اینکه روغن و کره کامل در آرد جذب شدند، شربت شیری را به آرامی به تابه اضافه میکنیم و حلوا را به آرامی مخلوط میکنیم تا به هم چسبیده و از دیوارههای تابه جدا شود.
مرحله ششم
حال باید حلوا را هم بزنیم تا وقتی که به صورت گهوارهای در کف تابه حرکت کند و کاملاً منسجم شود. در آخر حلوا را در ظرف دلخواه میریزیم و به صورت دلخواه تزئین میکنیم.