مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای شیر و شیره برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش حلوای شیر و شیره

حلوای شیر و شیره یکی از دسرهای خوشمزه و مجلسی در ایران است. برای یادگیری مراحل کامل تهیه حلوای شیر و شیره، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای شیر و شیره
آرد ۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
روغن جامد ۱۰۰ گرم
آب ۱ پیمانه
شیره خرما یا انگور ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ½ پیمانه
مغز گردوی خرد شده ۱ پیمانه
پودر زعفران نوک قاشق چایخوری
پودر هل، دارچین و زنجبیل هر کدام ¼ قاشق چایخوری

آموزش حلوای شیر و شیره

مرحله اول

برای درست کردن حلوای شیر و شیره، ابتدا شیر را همراه با آب و شیره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود. بعد قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا شیر و آب گرم شوند.

مرحله دوم

مراقب باشید که فقط شیر و آب گرم شوند و به نقطه جوش نرسند. در این حین، آرد را در یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.

مرحله سوم

وقتی که رنگ آرد تغییر کرد و کمی قهوه‌ای شد، کره و روغن را به آن اضافه کنید و به مدت دو تا سه دقیقه دیگر تفت دهید تا خوب مخلوط شوند. سپس زنجبیل، هل و دارچین را اضافه کنید.

مرحله چهارم

بعد از اضافه کردن ادویه‌ها، یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بیرون بیاید. وقتی شربت گرم شد و به جوش آمد، زعفران را به آن اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم

نصف شربت را به تابه‌ای که حاوی آرد است اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس بقیه شربت را نیز اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا حلوای شما از دیواره‌های تابه جدا شود و بتوانید آن را به آرامی تکان دهید.

مرحله ششم

در نهایت، حلوای آماده شده را داخل یک قالب سیلیکونی یا ظرف پیرکس بریزید و روی آن را صاف کنید. سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد از یک ساعت، آن را از یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه برش بزنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا