مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای ملکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوای ملکی

حلوای ملکی یکی از نوع‌های حلواهای خوشمزه عربی است که می‌توان با مواد مختلف تهیه‌اش کرد. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله حلوای ملکی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای ملکی
شکر ۲ لیوان
آب ۲ لیوان
نشاسته گندم یا ذرت ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن جامد ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ قاشق غذاخوری
بادام هند و بادام زمینی به مقدار کافی

آموزش حلوای ملکی

مرحله اول

برای درست کردن حلوای ملکی خوشمزه، اول از همه شکر را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا شکر به صورت کامل ذوب شود. حواستان باشد که در حین آب شدن شکر، نیازی به هم زدن آن نیست.

مرحله دوم

همزمان، نشاسته را در آب می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. بعد از آن گلاب و زعفران را هم با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم. وقتی که سه چهارم شکر ذوب شد، آن را با یک قاشق چوبی هم می‌زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، وقتی شکر کاملاً روان شد، مخلوط نشاسته و آب را کمی هم می‌زنیم و بعد به قابلمه اضافه می‌کنیم. آرام آرام مواد را هم می‌زنیم. توجه کنید که بعد از اضافه کردن آب، مخلوط سفت می‌شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه مواد یکدست و روان شد، روغن جامد را اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم تا به خورد حلوا برود. سپس مخلوط زعفران و گلاب را اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم تا همه چیز با هم مخلوط شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، به طور مداوم حلوا را هم می‌زنیم تا کمی غلیظ شود، سپس پودر هل را اضافه کرده و با سایر مواد مخلوط می‌کنیم. در ادامه، مغزهای خردشده را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله ششم

وقتی که حلوای ما در وسط قابلمه جمع شد و به دیواره‌های آن نچسبید، یعنی آماده است. در پایان، حلوا را در یک ظرف گود می‌ریزیم و سطح آن را صاف می‌کنیم. سپس با مغزهای دلخواه روی حلوا را تزئین کرده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا