مواد لازم و آموزش حلوای کافی میت برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوای کافی میت
حلوا یک دسر خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولاً در ماه رمضان برای افطار و در مراسم عزاداری محرم درست میشود. یکی از نوعهای معروف حلوا، حلوای کافی میت است که با آرد گندم و کافی میت تهیه میشود. کافی میت باعث میشود این حلوا عطر و طعم خیلی خوبی داشته باشد و رنگ آن هم تیرهتر از سایر حلواها است. همچنین هل و زعفران هم به خوش عطری آن کمک میکنند. این حلوا کمی نرمتر است و در ظرفهای کوچک سرو میشود. برای یادگیری چطور حلوای کافی میت درست کنیم، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوای کافی میت | |
آرد | یک و نیم پیمانه |
کافی میت | ۱ پیمانه |
کره | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | یک سوم لیوان |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
شربت حلوا | |
شکر | یک و نیم پیمانه |
آب | سه چهارم پیمانه |
گلاب | یک چهارم پیمانه |
زعفران غلیظ دم کرده | ۱ قاشق سوپ خوری |
آموزش حلوای کافی میت
مرحله اول
اول از همه باید شربت تهیه کنیم. برای این کار، شکر و آب را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم. وقتی شکر حل شد و آب کمی جوشید، آن را از روی حرارت بر میداریم.
مرحله دوم
بعد از اینکه شربت آماده شد، گلاب، پودر هل و زعفران را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خنک شود. در این حین یک تابه بدون روغن روی حرارت متوسط قرار میدهیم و آرد را به آن اضافه کرده و به آرامی تفت میدهیم تا کمی رنگش تغییر کند.
مرحله سوم
این مرحله حدود ۴۵ دقیقه طول میکشد و باید با حوصله انجام شود. سپس آرد را الک کرده و کنار میگذاریم. بعد کره را در یک کاسه روی بخار کتری میگذاریم تا کاملاً ذوب شود.
مرحله چهارم
حالا آرد و کافی میت الک شده را به تابه اضافه میکنیم و خوب مخلوط میزنیم. سپس کره ذوب شده و روغن را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه چیز با هم ترکیب شود. در این مرحله تابه را روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر تفت میدهیم. سپس از روی حرارت برداشته و شربت خنک شده را در سه مرحله به آن اضافه میکنیم. هر بار که شربت اضافه کردیم، خوب هم میزنیم تا آرد گلوله نشود و همه چیز یکنواخت شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه تمام شربت را اضافه کردیم و خوب مخلوط کردیم، دوباره تابه را روی حرارت میگذاریم و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت میدهیم و هم میزنیم. بعد از این مرحله، از روی حرارت برمیداریم و درب ظرف را میگذاریم تا به روغن بیفتد. این حلوا شبیه به کاچی کمی نرم است.