مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای یونانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش حلوای یونانی

حلوای یونانی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و ساده است که در بسیاری از کشورها پخته می‌شود و با طعم‌های مختلف آماده می‌شود. برای یادگیری دستور پخت کامل حلوای یونانی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای یونانی
روغن مایع ½ پیمانه
آرد سمولینا ۱ پیمانه
گردو ۱۸ عدد
مواد لازم برای شهد حلوا
شکر ۱ و نیم پیمانه
عسل ½ پیمانه
آب ۳ پیمانه
چوب دارچین ۳ عدد
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
میخک ۵ عدد
نمک ۱ پنس
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق سوپخوری

آموزش حلوای یونانی

مرحله اول

برای شروع تهیه حلوای یونانی خوشمزه، اول شهد آن را آماده می‌کنیم. برای این کار، آب را به همراه شکر، عسل، چوب دارچین، پودر دارچین، میخک، نمک و آب لیمو ترش تازه در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم شهد کمی غلیظ شود. مهم است که شهد به جوش نیاید. در این مرحله یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و روغن را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم
“““html

در این مرحله، آرد سمولینا را در الک می‌ریزیم، سپس آن را در تابه الک کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود و کمی تغییر رنگ بدهد. پس از آن، پوست گردوها را جدا کرده و آنها را به صورت ریز خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، بعد از تفت دادن آرد، گردوی خرد شده را به حلوا اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دهیم تا گردوها کمی طلایی‌تر شوند. سپس تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم کمی خنک شود.

مرحله پنجم

در نهایت، شهد را از صافی رد می‌کنیم و به یکباره به حلوا اضافه می‌کنیم. سپس با قاشق چوبی به مدت ۲۵ دقیقه هم می‌زنیم تا حلوا به خوبی در تابه جمع شود. در این مرحله، حلوا را به صورت گهواره‌ای درون تابه حرکت می‌دهیم.

مرحله ششم

وقتی که حلوا غلیظ شد و به روغن افتاد، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. در پایان، حلوای یونانی را در ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم و به سلیقه خود با مغزها تزیین کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا