مواد لازم

مواد لازم و آموزش خوراک بامیه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خوراک بامیه

بامیه یک سبزی خوشمزه و مفید است که در ایران رشد می‌کند. از بامیه در خورش‌های مختلف، به ویژه با مرغ و گوشت استفاده می‌شود. اما در این دستور، بامیه با سیب‌زمینی و سس گوجه‌فرنگی درست می‌شود و از گوشت یا مرغ استفاده نمی‌شود. این خوراک برای افرادی که گیاهخوار هستند بسیار مناسب است. این خوراک خوشمزه و سبک را می‌توانید با نان و سبزی و سایر مخلفات نوش جان کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله خوراک بامیه با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۳ الی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
بامیه نیم کیلو
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
سیر ۱ بوته
آب جوش ۳ لیوان
آب لیمو یا آب غوره ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

آموزش خوراک بامیه

مرحله اول

برای تهیه این خوراک خوشمزه، ابتدا پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیازها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

مرحله دوم

در مرحله بعد، گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و در غذاساز پوره کنید. سپس این پوره را به پیازهای شفاف اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. در ادامه رب گوجه‌فرنگی را هم به آن اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه به تفت دادن ادامه دهید تا مواد کمی بپزند.

مرحله سوم

سپس، وقتی گوجه‌ها و رب گوجه خوب پخته شدند، بامیه‌ها را بشویید و تمیز کنید و به قابلمه اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها را هم بشویید، پوست بکنید و خرد کنید و به مواد اضافه کنید. در آخر، سیر را نیز به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا، آب جوش را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم حدود ۲ ساعت بپزد تا جا بیفتد. در اواخر پخت، مقداری آب لیمو ترش یا آبغوره اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد. سپس خوراک را از روی حرارت بردارید و با نان، سبزی، پیاز و سایر مخلفات سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا