مواد لازم و آموزش خوراک بلدرچین برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خوراک بلدرچین
خوراک بلدرچین یکی از غذاهای لذیذ و مجلسی ایرانی است که میتوان به روشهای مختلف تهیه کرد. برای یادگیری این آموزش آشپزی با سایت رضیم ادامه دهید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلدرچین | ۴ عدد کوچک |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمهای | ۲ عدد |
سیبزمینی | ۲ عدد متوسط |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خوراک بلدرچین
مرحله اول
برای تهیه خوراک بلدرچین مجلسی، ابتدا دو عدد از پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و آنها را به همراه زعفران دمکرده، مقداری نمک و فلفل سیاه در یک کاسه بزرگ بریزید و همه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، بلدرچینها را بشویید و بعد از اینکه خشک شدند، آنها را به کاسه اضافه کنید و با دست مواد را به خوبی روی گوشت بلدرچینها بمالید. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید.
مرحله سوم
برای اینکه بوی نامطبوع گوشت بلدرچین از بین برود، بهتر است بلدرچینها یک شب در مواد بخوابند. بعد از این زمان، کاسه را از یخچال خارج کنید و یک تابه مناسب را روی حرارت بگذارید.
مرحله چهارم
حالا مقداری روغن به تابه اضافه کنید و بلدرچینها را به خوبی سرخ کنید و سپس آنها را کنار بگذارید. در ادامه، پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد کرده و همراه با کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت دهید.
مرحله پنجم
زمانی که پیاز سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم تفت دهید تا پیاز با ادویهها خوب مخلوط شود. سپس رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت دهید.
مرحله ششم
بعد از اینکه رنگ رب گوجهفرنگی باز شد، فلفل دلمهای را به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. حالا یک لیوان آب جوش اضافه کنید. سپس بلدرچینهای سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله درب قابلمه را بگذارید و بگذارید بلدرچینها به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزند. در همین حین، سیبزمینیها را به صورت خلالی خرد کرده و برای چند دقیقه در آب سرد بخوابانید.
مرحله هشتم
سپس سیبزمینیها را از آب سرد خارج کرده و با یک دستمال تمیز خشک کنید. بعد یک تابه مناسب را روی حرارت بگذارید و کمی روغن اضافه کنید و سیبزمینیها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله نهم
بعد از گذشت ۳۰ دقیقه به خوراک سر بزنید و اگر نیاز بود کمی آب جوش اضافه کنید. پس از اینکه بلدرچینها پختند و سس غلیظ شد، غذای ما آماده سرو است. در انتها، خوراک را با سیبزمینی سرخ کرده تزیین کرده و با نان یا برنج سرو کنید.