مواد لازم

مواد لازم و آموزش خوراک مرغ آسیایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش خوراک مرغ آسیایی

خوراک مرغ آسیایی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در آشپزی آسیایی است که معمولاً با پاستا یا برنج سرو می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
سیر ۲ حبه
سویا سس ۱ قاشق چایخوری
سس کچاپ ۲ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق چایخوری
آب مرغ ½ فنجان
عسل ½ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت خوراک مرغ آسیایی

برش دادن گوشت مرغ

برای تهیه خوراک مرغ آسیایی خوشمزه، ابتدا گوشت مرغ را به صورت نوارهای باریک برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. سپس پیاز را به شکل نگینی خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم.

تفت دادن پیاز ها و گوشت مرغ

وقتی که پیازها رنگ طلایی و کاراملی به خود گرفتند، مقداری زردچوبه اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا زردچوبه و پیاز مخلوط شوند. سپس گوشت مرغ را به تابه اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا سرخ شود.

افزودن سایر مواد

پس از سرخ شدن مرغ، سیر را رنده کرده و به همراه آویشن، پاپریکا، فلفل سیاه، عسل، سویا سس، سس خردل و آب لیمو ترش به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

اضافه کردن فلفل دلمه ای به تابه

در این مرحله، فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم و با دیگر مواد به مدت ۱۰ دقیقه تفت می‌دهیم. بعد از ۱۰ دقیقه، سس کچاپ و آب مرغ را به تابه اضافه کرده و می‌گذاریم مرغ و سبزیجات به طور کامل بپزند.

سرو

حالا حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم ۱۵ دقیقه دیگر مواد روی حرارت بمانند. وقتی که سس غلیظ شد، غذای ما آماده است. در پایان، این خوراک خوشمزه را با برنج یا ماکارونی سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا