مواد لازم و آموزش خوراک مرغ آسیایی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش خوراک مرغ آسیایی
خوراک مرغ آسیایی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در آشپزی آسیایی است که معمولاً با پاستا یا برنج سرو میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
سویا سس | ۱ قاشق چایخوری |
سس کچاپ | ۲ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق چایخوری |
آب مرغ | ½ فنجان |
عسل | ½ قاشق چایخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خوراک مرغ آسیایی
برش دادن گوشت مرغ
برای تهیه خوراک مرغ آسیایی خوشمزه، ابتدا گوشت مرغ را به صورت نوارهای باریک برش میزنیم و کنار میگذاریم. سپس پیاز را به شکل نگینی خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم.
تفت دادن پیاز ها و گوشت مرغ
وقتی که پیازها رنگ طلایی و کاراملی به خود گرفتند، مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم تا زردچوبه و پیاز مخلوط شوند. سپس گوشت مرغ را به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا سرخ شود.
افزودن سایر مواد
پس از سرخ شدن مرغ، سیر را رنده کرده و به همراه آویشن، پاپریکا، فلفل سیاه، عسل، سویا سس، سس خردل و آب لیمو ترش به تابه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
اضافه کردن فلفل دلمه ای به تابه
در این مرحله، فلفل دلمهای را خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم و با دیگر مواد به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم. بعد از ۱۰ دقیقه، سس کچاپ و آب مرغ را به تابه اضافه کرده و میگذاریم مرغ و سبزیجات به طور کامل بپزند.
سرو
حالا حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم ۱۵ دقیقه دیگر مواد روی حرارت بمانند. وقتی که سس غلیظ شد، غذای ما آماده است. در پایان، این خوراک خوشمزه را با برنج یا ماکارونی سرو میکنیم.