مواد لازم و آموزش خوراک گوشت و دنبه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

راهنمای تهیه خوراک گوشت و دنبه
خوراک گوشت و دنبه یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با دستورهای مختلفی تهیه میشود. اگر میخواهید نحوه تهیه این خوراک را به صورت گام به گام یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۶۰۰ گرم |
دنبه | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
گلپر و آب لیمو | به مقدار کافی |
آموزش تهیه خوراک گوشت و دنبه
مرحله اول
برای شروع، گوشت و دنبه را به قطعات کوچک برش میزنیم، مشابه تکههای کباب چنجه. سپس این تکهها را در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم و چند لیوان آب به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت بالا میگذاریم تا آب به جوش بیاید و کف روی گوشت تشکیل شود. وقتی که آب به جوش آمد، کفهای سفید رنگ روی آب را با قاشق برمیداریم و دور میریزیم.
مرحله سوم
بعد از اینکه تمام کفها را برداشتیم، گوشت را در یک آبکش میریزیم. این کار کمک میکند تا بوی زهم گوشت گوسفند از بین برود. سپس پیازها را به صورت خلالی و نازک خرد میکنیم.
مرحله چهارم
پیاز را همراه با کمی روغن در تابه میریزیم و خوب تفت میدهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و تفت دادن را برای چند دقیقه دیگر ادامه میدهیم.
مرحله پنجم
حال دنبهها را به قابلمه اضافه کرده و تفت میدهیم تا کمی روغن بیندازند. سپس تکههای گوشت را به قابلمه میافزاییم، درب آن را میگذاریم و اجازه میدهیم گوشت خوب بپزد.
مرحله ششم
بعد از اینکه غذا خوب روغن انداخت و گوشت نرم و پخته شد، کمی نمک، آب لیمو و گلپر به خوراک اضافه میکنیم. پس از ۱۰ دقیقه، خوراک را در ظرف مورد نظر سرو کرده و همراه با نان نوش جان میکنیم.