مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش آلو بخارا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه خورش آلو بخارا

خورش آلو بخارا یکی از خورش‌های خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد متنوعی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این خورش لذیذ، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آلو بخارا ۲ پیمانه
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
هویج ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه خورش آلو بخارا

مرحله اول

برای تهیه خورش آلو بخارا، ابتدا آلو بخاراها را در یک کاسه آب قرار می‌دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورند و نرم شوند. سپس پیاز را به صورت ریز خرد کرده و یک قابلمه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به همراه کمی روغن به قابلمه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا سبک شود. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا بوی ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله سوم

حالا گوشت خورشتی را به صورت مکعبی خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم. گوشت را به خوبی تفت می‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند و کمی سرخ شود. سپس ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گوشت بپزد.

مرحله چهارم

بگذارید گوشت به مدت یک ساعت بپزد، سپس زعفران دم‌کرده را اضافه کنید. در ادامه، ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا گوشت خوب بپزد، سپس آلو بخاراها را بشویید و به قابلمه اضافه نمایید.

مرحله پنجم

در این حین هویج را به صورت خلالی نازک خرد کرده و با کمی روغن داخل یک تابه تفت می‌دهیم تا سرخ شود. ثم هویج را از تابه خارج می‌کنیم و رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

رب گوجه‌فرنگی را به خوبی سرخ می‌کنیم، سپس به همراه شکر و هویج سرخ شده به قابلمه اضافه می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را به دلخواه خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را به طور کامل سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. بعد از اینکه آب خورش کم شد و به غلظت دلخواه رسید، آن را در ظرف سرو می‌کشیم و با سیب‌زمینی سرخ شده تزئین می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا