مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش آلو شوشتری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش آلو شوشتری

خورش آلو شوشتری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محلی شوشتر است. این خورش در شهرهای مختلف به شیوه‌های متفاوتی درست می‌شود و طعم ملس و شیرینی دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو شوشتری، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
شیره تمبر هندی غلیظ ½ لیوان بزرگ
شکر ½ لیوان بزرگ
زعفران دم‌کرده ¼ لیوان بزرگ
خلال بادام ⅓ لیوان بزرگ
گلاب ۱ لیوان بزرگ
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
دارچین ۱ قاشق مربا خوری سرپر
آلو خورشتی شیرین ۱۵ الی ۲۰ عدد
روغن مایع به میزان لازم
آب ۳ الی ۴ لیوان بزرگ

آموزش خورش آلو شوشتری

مرحله اول

برای تهیه خورش آلو شوشتری، ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید. سپس مقداری روغن مایع در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، پیازها را داخل آن بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

مرحله دوم

حالا گوشت را به صورت مکعبی خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. خوب تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود و به خوبی سرخ شود. سپس زردچوبه و دارچین را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم

یک بسته تمبر هندی را به چهار قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را با نصف لیوان بزرگ آب گرم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل و رقیق شود.

نکته: تمبر هندی رقیق شده را از توری بگذرانید تا شیره‌اش کاملا صاف و یکدست شود.

مرحله چهارم

زمانی که عطر ادویه‌ها پخش شد، شیره تمبر هندی را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. سپس آب را به مخلوط اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا شروع به جوشیدن کند.

مرحله پنجم

“`

وقتی که مایع شما شروع به جوشیدن کرد، درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. بگذارید به مدت یک ساعت همه چیز با هم بپزد تا گوشت‌ها نرم و نیم‌پز شوند.

مرحله ششم

حالا آلوها را که از دو ساعت قبل در آب خیسانده‌اید اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آن، مخلوط خلال‌های بادام و گلاب را که از شب قبل آماده کرده‌اید نیز اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

نکته: بهتر است خلال‌ها را از شب قبل در گلاب بریزید تا عطر خوش گلاب به آن‌ها منتقل شود.

مرحله هفتم

سپس درب قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید یک ساعت دیگر به آرامی بجوشد. این کار کمک می‌کند که گوشت، آلو و خلال‌ها کاملاً پخته شوند و خورشت خوب جا بیفتد.

مرحله هشتم

زمانی که خورشت شروع به روغن انداختن کرد و خوب پخته شد، شکر را اضافه کنید. بعد کمی زعفران را با مقداری آب گرم مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد. حالا زعفران دم‌کرده را به خورشت اضافه کنید.

مرحله نهم

بعد از این که مواد را مخلوط کردید، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه دیگر به آرامی بجوشند. این کار کمک می‌کند تا شکر به خوبی در خورشت حل شود و رنگ و عطر زعفران با بقیه مواد ترکیب شود.

مواد لازم و آموزش خورش آلو شوشتری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله دهم

وقتی که خورشت آلو شوشتری کاملاً جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بکشید. این خورشت را می‌توانید همراه با برنج زعفرانی، سالاد، ترشی، سبزی خوردن و انواع دورچین سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا