مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش ترشی گورما برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش ترشی گورما

این خورش یک غذای سنتی ایرانی است که به استان اردبیل تعلق دارد. نام دیگر این خورش، خورش چشم بلبلی است و از ترکیب گوشت خورشتی، لوبیا چشم بلبلی و آلو تهیه می‌شود. برای طعم‌دهی به این خورش، از رب گوجه‌فرنگی یا رب انار استفاده می‌شود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه خورش ترشی گورما، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۱ عدد
گوشت خورشتی گوسفندی ۳۰۰ گرم
فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم
چوب دارچین ۱ تکه
نمک و زعفران دم کشیده به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
آلو خورشتی ۱ پیمانه

آموزش خورش ترشی گورما

مرحله اول

برای درست کردن این خورش خوشمزه، ابتدا لوبیا چشم بلبلی را بشویید و به مدت ۲۴ ساعت در آب بخیسانید. در این مدت هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض کنید. سپس پیاز را بشویید و پوست بکنید.

مرحله دوم

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید تا داغ شود. سپس پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. بعد، گوشت خورشتی را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله سوم

گوشت را خوب تفت دهید تا رنگش عوض شود و کمی سرخ شود. سپس فلفل، زردچوبه و چوب دارچین را به آن اضافه کنید. دو لیوان آب جوش به مخلوط اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا خورش به مدت ۲ ساعت بپزد.

مرحله چهارم

وقتی که گوشت خوب پخته شد، نمک و زعفران دم کشیده را اضافه کنید. در این مرحله، یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود.

مرحله پنجم

رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش باز شود. سپس این مخلوط را به خورش اضافه کنید. چوب دارچین را از خورش خارج کنید و لوبیا چشم بلبلی که قبلا خیسانده‌اید را به خورش اضافه کنید.

مرحله ششم

آلو خورشتی را هم به خورش اضافه کنید و بگذارید تا لوبیاها پخته و خورش به روغن بیفتد. بعد از اینکه خورش جا افتاد، شعله گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف مناسب سرو کنید. این خورش را می‌توانید با پلو زعفرانی سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا