مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش ریواس خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش خورش ریواس

خورش ریواس یکی از خورش‌های خوشمزه و محبوب در فصل بهار است که به شیوه‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای آشنایی با این دستور ساده آشپزی، با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ریواس ۵۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
نعنا و جعفری ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

دستور پخت خورشت ریواس

تفت دادن برنج

ابتدا پیاز را به شکل ریز خرد می‌کنیم. سپس پیاز خرد شده را با کمی روغن در یک قابلمه می‌ریزیم. قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و پیازها را کمی تفت می‌دهیم تا خوب سرخ شوند.

اضافه کردن سایر مواد به پیاز ها

در این مرحله، رب گوجه فرنگی و مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را به پیازها اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا رب خوب سرخ شود. سپس گوشت خورشتی را به قطعات کوچک خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

تفت دادن گوشت

گوشت را چند دقیقه تفت می‌دهیم تا کمی رنگش تغییر کند. سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می‌کنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا گوشت به طور کامل بپزد. در طول پخت گوشت، نعناع و جعفری را خرد می‌کنیم.

افزودن نعناع و جعفری

در این مرحله، نعناع و جعفری را با کمی روغن تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شوند. پس از اینکه گوشت پخته شد، نعناع و جعفری را به خورش اضافه می‌کنیم و مقداری نمک می‌زنیم. حالا باید صبر کنیم تا خورش جا بیفتد و روغن بیندازد. در همین حین به سراغ ریواس‌ها می‌رویم.

جدا کردن پوست ریواس

در این مرحله، پوست ریواس‌ها را جدا کرده و آنها را به قطعات ۳ تا ۵ سانتی‌متری برش می‌زنیم. سپس ریواس‌ها را برای ۲ دقیقه در روغن تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شوند و وقتی به خورش اضافه می‌کنیم، له نشوند.

سرخ کردن ریواس

بعد از سرخ کردن ریواس‌ها، آنها را کنار می‌گذاریم. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت، لیمو عمانی‌ها را از وسط نصف می‌کنیم و دانه‌هایشان را خارج کرده و به خورش اضافه می‌کنیم. در ۵ دقیقه پایانی نیز ریواس‌ها را به خورش اضافه می‌کنیم.

جا افتادن خورشت

در این مرحله، نکته مهم این است که نیازی به هم زدن خورش نیست، زیرا ریواس به سرعت پخته و له می‌شود. همچنین، این خورش باید کم آب سرو شود. پس از اینکه خورش آماده شد، آن را به همراه برنج میل می‌کنیم.

نکات پخت خورشت ریواس

خورش ریواس با مرغ

برای تهیه خورشت ریواس با مرغ دو روش داریم. در روش اول، از تکه‌های کوچک گوشت مرغ مانند خورش قیمه استفاده می‌کنیم و در روش دوم، می‌توانیم ران یا سینه مرغ را به صورت کامل به خورش اضافه کنیم.

اگر بخواهیم تکه‌های خرد شده مرغ را به خورشت ریواس اضافه کنیم، حدود ۶۰۰ گرم گوشت مرغ نیاز داریم. اما اگر بخواهیم مرغ را به صورت تکه‌ای اضافه کنیم، به ۴ تکه از ران یا سینه مرغ احتیاج داریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا