مواد لازم و آموزش خورش غوره مسما برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش غوره مسما
خورش غوره مسما یکی از غذاهای خوشمزه و راحت ایرانی است که میتوانیم آن را با گوشت قرمز یا مرغ درست کنیم. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش خورش غوره مسما در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران یا سینه مرغ | ۴ تکه |
پیاز | ۳ عدد |
غوره بی دانه | ¾ لیوان |
رب انار | ۱ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
بادمجان | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش خورش غوره مسما
مرحله اول
برای درست کردن خورش غوره مسما، ابتدا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی تکههای مرغ میپاشیم و با دست میمالیم تا مزهدار شود. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
وقتی روغن داغ شد، تکههای مرغ را به تابه اضافه میکنیم و همه طرفهای آن را به خوبی سرخ میکنیم. سپس آنها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم. بعد پیازها را به صورت نازک خرد میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن میریزیم. سپس پیاز را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. بعد مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه میزنیم و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم.
مرحله چهارم
حالا غورهها را به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه تفت میدهیم. سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند. در ادامه تکههای مرغ را به قابلمه برمیگردانیم و مواد را روی آنها میریزیم.
مرحله پنجم
حالا به اندازهای آب جوش اضافه میکنیم که روی مرغها را بپوشاند. سپس درب قابلمه را گذاشته و اجازه میدهیم خورش آرام بپزد. در این زمان بادمجانها را پوست کنده و به صورت ورقهای خرد میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن میریزیم. وقتی روغن داغ شد، بادمجانها را اضافه کرده و به خوبی سرخ میکنیم. سپس گوجهفرنگیها را هم در همان تابه سرخ کرده و کنار میگذاریم.
مرحله هفتم
پس از اینکه خورش پخته و تقریبا آب آن کم شد، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. سپس خورش را در ظرف موردنظر سرو میکنیم و با بادمجان و گوجهفرنگی سرخکرده تزئین میکنیم و آن را با برنج سرو مینماییم.