مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش قیمه نجفی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش خورش قیمه نجفی

خورش قیمه نجفی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف عراقی است که شباهت زیادی به قیمه بوشهری دارد. برای یادگیری طرز تهیه این خورشت خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری غلیظ
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت خورشت قیمه نجفی

آماده سازی نخود ها

برای درست کردن خورشت قیمه نجفی خوشمزه، ابتدا نخودها را از شب قبل خیس می‌کنیم تا نفخشان گرفته شود. سپس یکی از پیازها را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می‌دهیم.

تفت دادن گوشت

وقتی پیاز نرم و شفاف شد، گوشت گوسفندی را خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم. گوشت را کمی تفت می‌دهیم تا رنگش عوض شود، بعد کمی فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

اضافه کردن نخود ها به قابلمه

در این مرحله نخود را آبکشی کرده و به قابلمه می‌زنیم. سپس نخود را نیز یکی دو دقیقه تفت می‌دهیم، بعد ۸ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گوشت و نخود با حرارت ملایم بپزند.

کوبیدن مخلوط گوشت و نخود

پس از اینکه گوشت و نخود پخته شدند، آب خورشت را صاف می‌کنیم. سپس مخلوط گوشت و نخود را با گوشتکوبی می‌کوبیم تا کاملا له و یکدست شود. بعد، پیاز باقی‌مانده را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه دیگر تفت می‌دهیم.

اضافه کردن رب گوجه فرنگی

وقتی پیاز نرم شد، رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می‌دهیم تا طعم خامی رب گرفته شود. سپس مخلوط گوشت کوبیده شده را به همراه آب گوشت، زعفران دم کرده و پودر دارچین اضافه می‌کنیم.

پخت خورشت

حالا همه مواد خورشت را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس حرارت زیر قابلمه را زیاد کرده تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، حرارت را کمتر می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خورشت خوب بپزد.

سرو

بعد از اینکه خورشت جا افتاد و آبش کم شد، مخلوط آبلیمو و شکر را آماده کرده و به همراه کره به خورشت اضافه می‌کنیم. در نهایت خورشت را در ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و آن را همراه برنج ساده یا شوید پلو سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا