مواد لازم و آموزش خورش قیمه کنگر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش قیمه کنگر
خورش قیمه کنگر، یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و بهصورت مرحله به مرحله برای تهیه این خورشت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کنگر | ۳۰۰ گرم |
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
لپه | ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
لیمو عمانی | ۴ عدد |
زنجبیل تازه | ½ قاشق مرباخوری |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش خورش قیمه کنگر
مرحله اول
برای تهیه خورشت قیمه کنگر خوشمزه، ابتدا لپه را شسته و در یک کاسه آب قرار میدهیم تا حدود ۲ تا ۳ ساعت خیس بخورد. بعد از این زمان، پیاز را بهصورت ریز خرد میکنیم.
مرحله دوم
حالا پیاز را با مقداری روغن مایع در یک قابلمه میریزیم و خوب تفت میدهیم تا پیاز کمی نرم و طلایی شود. سپس زنجبیل تازه را به قابلمه اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، گوشت را اضافه میکنیم.
مرحله سوم
به تفت دادن ادامه میدهیم تا گوشت خوب سرخ شود و رنگش تغییر کند. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را به همراه رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کرده و تفت میدهیم تا رب و ادویهها خوب سرخ شوند.
مرحله چهارم
حالا لپه را آبکشی کرده و با مقداری روغن در یک تابه میریزیم. سپس روی حرارت قرار میدهیم و خوب تفت میدهیم تا لپه سرخ شود. بعد لپه را به قابلمه میافزاییم و مقداری نمک و آب جوش هم اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
لیمو عمانی را به قابلمه اضافه کرده و میگذاریم خورش بهخوبی پخته شود. در ادامه، کنگر را با مقداری روغن در یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم تفت میدهیم تا کنگر خوب سرخ شود.
مرحله ششم
وقتی گوشت پخته شد، کنگر سرخ شده را به قابلمه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس اجازه میدهیم خورش به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. بعد از آن، خورش را سرو کرده و با پلو میخوریم. نوش جان.