مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش لوبیا سفید گیاهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش خورش لوبیا سفید گیاهی

خورش لوبیا سفید گیاهی یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که برای افراد گیاهخوار خیلی مناسب می‌باشد. اگر می‌خواهید با روش تهیه‌ی این خورش آشنا شوید، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم مطالعه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۱ عدد متوسط
لوبیا سفید ۱ پیمانه
هویج ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ¼ فلفل دلمه‌ای
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
شیر سویا ۱ فنجان
آرد ½ قاشق غذاخوری
کره به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و ادویه به میزان لازم

آموزش خورش لوبیا سفید گیاهی

مرحله اول

برای درست کردن خورش لوبیا سفید گیاهی، ابتدا لوبیا سفید را بشویید و در یک کاسه پر از آب بگذارید. اجازه دهید لوبیا به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت در آب بخیساند.

مرحله دوم

بعد از گذشت این زمان، پیاز را به صورت ریز خرد کنید و یک قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. سپس پیاز را همراه با کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی‌شود.

مرحله سوم

حالا لوبیا خیس‌خورده را در آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش خارج شود. سپس آن را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا لوبیا در حین پخت له نشود. سپس ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید لوبیا بپزد.

مرحله چهارم

در این مرحله، هویج را بشویید و سیب‌زمینی را پوست بکنید. بعد از آن سیب

“““html

ابتدا زمین را شسته و هویج و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی و ریز خرد می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

بعد از آن، کره را به تابه اضافه کرده و منتظر می‌مانیم تا کره ذوب شود. حالا هویج را به تابه می‌افزاییم و کمی آن را تفت می‌دهیم تا هویج سرخ شود. سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، کمی سبزیجات داخل تابه را تفت می‌دهیم تا سرخ شوند. بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز به تابه اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دهیم تا بوی ادویه از بین برود. سپس ۱ فنجان آب را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می‌دهیم سبزیجات کاملاً پخته شده و آب اضافی تبخیر شود. وقتی که لوبیا سفید خوب پخته شد، آن را به همراه شیر سویا به تابه اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله هشتم

در ادامه، آرد را با مقداری آب مخلوط کرده و به تابه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خورش روی حرارت بجوشد تا غلیظ شود. در ۱۰ دقیقه آخر پخت، آب لیمو ترش تازه را به تابه اضافه می‌کنیم. سپس خورش آماده سرو است. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش خورش لوبیا سفید گیاهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا