مواد لازم و آموزش خورش مرغ افشاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خورش مرغ افشاری
خورش مرغ افشاری یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است که به روشهای مختلفی درست میشود. برای یادگیری نحوه پخت این خورش خوشمزه به صورت مرحله به مرحله، ادامه مطلب را از سایت رضیم بخوانید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
سینه یا ران مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز درشت | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
شیر نارگیل (اختیاری) | ۴ قاشق غذاخوری |
قیسی | ۱۰ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
آبلیمو یا آبغوره (اختیاری) | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری | به مقدار کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
کره | ۲۰ گرم |
آموزش خورش مرغ افشاری
مرحله اول
برای تهیه خورش مرغ افشاری خوشمزه، ابتدا قیسی را در یک کاسه قرار میدهیم و آن را تا نیمه با آب پر میکنیم. میگذاریم قیسی کمی در آب بماند تا نرم شود. سپس یک کاسه دیگر آماده میکنیم.
مرحله دوم
در کاسه دوم مقداری آب و نمک میریزیم و مخلوط میکنیم. سپس مرغ را درون این مخلوط میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت ۳۰ دقیقه در آب و نمک بماند. بعد از این زمان، مرغ را میشوییم و در آبکش میگذاریم.
مرحله سوم
حالا که آب اضافی مرغ کاملاً ریخته شد، یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم، …
“““html
سپس مقداری روغن مایع به تابه اضافه میکنیم. سپس تکههای مرغ را داخل تابه میگذاریم و آنها را تفت میدهیم تا کاملاً سرخ شوند.
مرحله چهارم
حالا پوست پیاز را جدا کرده و به صورت خلالی نازک یا ریز خرد میکنیم و به مرغ سرخ شده اضافه میکنیم. سپس تفت میدهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. حالا سیر را پوست میگیریم و آن را له میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سیر له شده را به مخلوط اضافه میکنیم و همه چیز را با هم مخلوط کرده و وقتی که رنگ مواد تغییر کرد، کره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه میکنیم. سپس به تفت دادن ادامه میدهیم تا بوی خامی ادویهها برداشته شود.
مرحله ششم
حالا مقداری آب اضافه میکنیم تا روی تکههای مرغ را بپوشاند و اجازه میدهیم خورش با حرارت ملایم بپزد. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن مایع داخل آن میریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا خوب سرخ شود، سپس آن را به خورش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا رنگ رب گوجهفرنگی در خورش مشخص شود.
مرحله هشتم
حالا قیسی که قبلاً در آب خیس کردهایم را آبکش میکنیم تا آب اضافیاش خارج شود، سپس آن را به همراه زعفران دمکرده داخل خورش میریزیم و درب تابه را میبندیم. حالا اجازه میدهیم خورش به مدت ۱ تا ۱ و نیم ساعت بپزد.
مرحله نهم
در نهایت، ۵ دقیقه قبل از اینکه خورش آماده شود، شیر نارگیل و آبلیمو یا آبغوره را اضافه میکنیم و همه چیز را مخلوط میکنیم. در پایان این خورش خوشمزه را در ظرف مناسب سرو کرده و میتوانید آن را با برنج ساده یا زرشکپلو میل کنید. نوش جان.