مواد لازم و آموزش خورش مهاراجه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش خورش مهاراجه
این خورش، یک خورش هندی است که پر ادویه طبخ میشود. این خورش را با تکههای مرغ درست میکنند. ادویههای این خورش نسبتاً زیاد هستند و خورش کمی تند است. اما میتوان با کم کردن ادویهها بر اساس سلیقه آن را تغییر داد. این خورش معمولاً همراه با برنج سرو میشود. غلظت خورش مشابه خورش فسنجان است و برای جا افتادن خورش به زمان نیاز دارد. برای مشاهده این آموزش آشپزی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ | ۴ تکه |
پودرنارگیل | ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی درشت | ۵ عدد |
آرد نخودچی | ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
نعنا و گشنیز تازه خرد شده | ۳ قاشق سوپ خوری |
سیر تازه | ۱ بوته |
فلفل دلمهای قرمز | ۲ عدد |
تخم گشنیز کوبیده | ۲ قاشق سوپ خوری |
زردچوبه | ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه کوبیده | ۱ قاشق مربا خوری |
دارچین | ۱ قاشق مربا خوری |
زیره بو داده کوبیده | ۱ قاشق مربا خوری |
مغز هل کوبیده | ۱ قاشق مربا خوری |
میخک | ۴ عدد |
نمک | به میزان لازم |
دستور پخت خورش مهاراجه
مرحله اول
برای تهیه خورش مهاراجه خوشمزه و مجلسی، در ابتدا پیاز را میشوییم و پوست میکنیم. سپس آن را به صورت نگینی خرد میکنیم. فلفل دلمهای را نیز به صورت نگینی خرد کنیم…
“““html
یک قابلمه را برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز و فلفل دلمهای را داخل روغن تفت میدهیم تا کاملاً نرم و طلایی شوند. سپس، تکههای گوشت مرغ را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا رنگ مرغها عوض شود. بعد از آن ادویهها و پودر نارگیل را اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا مواد را به خوبی تفت میدهیم تا عطر ادویهها منتشر شود. سپس گوجهها را میشوییم و رنده میکنیم. همچنین میتوانیم از مخلوطکن استفاده کنیم تا گوجهها را میکس کنیم. سپس گوجهها را به خورش اضافه میکنیم. سبزیها را جدا خرد میکنیم.
مرحله چهارم
حالا در یک تابه با کمی روغن سبزیها را تفت میدهیم. بعد از اینکه رنگ سبزیها کمی عوض شد، آنها را به خورش اضافه میکنیم. کمی آب میریزیم و اجازه میدهیم خورش به مدت یک ساعت بپزد. حرارت را کم میکنیم تا خورش جا بیفتد. غلظت این خورش باید مانند خورش فسنجان باشد.