مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش کدو بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش کدو بادمجان

این خورش یک غذای ایرانی خوشمزه است که با بادمجان و کدو درست می‌شود. عده‌ای ممکن است کدو را دوست نداشته باشند، اما با ترکیب بادمجان، طعم بسیار خوبی پیدا می‌کند. در این خورش از گوشت قلقلی استفاده می‌شود که زمان پخت آن را کاهش می‌دهد. این خورش را می توانید با برنج ساده یا زعفرانی نوش جان کنید، اما اگر بخواهید می‌توانید آن را کمی غلیظ‌تر درست کنید و با نان سرو کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان و کدو مجموعاً ۶ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
زردچوبه و پودر پاپریکا به مقدار لازم
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور پخت خورش کدو بادمجان

مرحله اول

برای درست کردن خورش کدو و بادمجان ابتدا کدو و بادمجان‌ها را شسته و پوست می‌کنیم. سپس آنها را به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم. یک تابه برمی‌داریم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم تا داغ شود. سپس بادمجان‌ها و کدوها را در تابه سرخ می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک عدد پیاز را به خوبی شسته و پوست می‌کنیم. سپس آن را با رنده ریز رنده می‌کنیم. یک تابه دیگر برمی‌داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. پیازها را درون آن تفت می‌دهیم تا طلایی شوند.

مرحله سوم

حال زردچوبه و پودر پاپریکا را اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم تا با دیگر مواد ترکیب شوند. سپس رب گوجه را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگ آن عوض شود. بعد از آن کمی آب به مخلوط اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بجوشد.

مرحله چهارم

زمانی که آب جوشید، کدو و بادمجان‌های سرخ شده را به آرامی به مخلوط اضافه می‌کنیم. درب تابه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم خورش بپزد. یک عدد پیاز دیگر را شسته و پوست می‌کنیم. پس از رنده کردن پیاز، آب آن را می‌گیریم.

مرحله پنجم

پیاز رنده شده را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می‌کنیم. نمک، پودر پاپریکا و پودر فلفل سیاه را نیز اضافه می‌کنیم. آرد نخود را با این مخلوط ترکیب کرده و خوب ورز می‌دهیم تا یکدست شود.

مرحله ششم

سپس مواد را به شکل قلقلی درمی‌آوریم. یک تابه دیگر را برمی‌داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. گوشت‌های قلقلی را با شعله کم سرخ می‌کنیم تا خوب بپزند. در پنج دقیقه آخر پخت آنها را به خورش اضافه می‌کنیم.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا