مواد لازم

مواد لازم و آموزش خورش گردنبند برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش خورش گردنبند

خورش یک غذای سنتی و محبوب ایرانی است که معمولاً همراه با برنج سرو می‌شود. در این دستور، یک نوع خورش خاص و زیبا به شما آموزش داده می‌شود. این خورش با استفاده از جعفری به سبک خورش سبزی تهیه می‌شود اما از گوشت چرخ کرده و برگ مو در آن استفاده می‌شود، که ظاهر آن شبیه به گردنبند است. طعم این خورش ملس است و می‌توانید بسته به سلیقه‌تان آن را تغییر دهید. برای مشاهده مراحل کامل و دقیق تهیه خورش گردنبند، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم خورش گردنبند
جعفری خرد شده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
لپه ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
نعنا خشک به مقدار لازم
برگ مو به مقدار لازم
سرکه و آب نارنج به مقدار دلخواه
شکر کمی

آموزش خورش گردنبند

مرحله اول

برای درست کردن خورش گردنبند خوشمزه با برگ مو، ابتدا لپه را از شب قبل در آب بگذارید تا خیس بخورد. سپس یکی از پیازها را بشویید، پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار داده و بگذارید داغ شود.

مرحله دوم

حالا پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید. وقتی که پیازها طلایی و سرخ شدند، جعفری خرد شده که قبلاً شسته‌اید را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لپه خیس خورده را اضافه کرده و مقداری آب بریزید تا بپزد.

مرحله سوم

در یک کاسه، گوشت چرخ کرده را بریزید. پیاز را بشویید، پوست بکنید و رنده کنید و به گوشت اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و نعناع خشک را نیز اضافه کرده و خوب ورز دهید.

مرحله چهارم

سپس گوشت را به شکل قلقلی درآورید. قلقلی‌ها کمی بزرگتر از اندازه معمولی باشند، تقریباً اندازه گردو. روی برگ‌های مو مقداری آب جوش بریزید تا نرم شوند. سپس گوشت‌های قلقلی را درون برگ‌های مو بپیچید مثل دلمه.

مرحله پنجم

بعد از اینکه دلمه‌ها را پیچیدید، هر کدام را به نخ بزنید. برای نخ‌کشی، یکی را به نخ بزنید و دومی را محکم به آن وصل کنید و به همین صورت ادامه دهید تا به شکل گردنبند در بیاید. وقتی تعداد مناسب را جمع کردید، محکم گره بزنید.

مرحله ششم

حالا دلمه‌ها را درون خورش بگذارید تا بپزند و عطر و طعم‌ها به هم بروند. برای مزه‌دار کردن خورش، بر اساس سلیقه‌تان کمی سرکه و آب نارنج و مقداری شکر اضافه کنید. پس از اینکه خورش جا افتاد، آن را در یک ظرف بکشید و همراه با برنج شمالی سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا