مواد لازم و آموزش خورش گوشت و قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خورش گوشت و قارچ
این خورش یکی از خورشهای ساده و راحت است که تهیه آن زمان زیادی نمیبرد. این غذا از گوشت چرخ کرده، قارچ و سبزیجات دیگر درست میشود. شما میتوانید از هر نوع گوشتی استفاده کنید، اما در این دستور از گوشت چرخ کرده استفاده شده است. چون گوشت چرخ کرده خیلی سریع آماده میشود، این خورش خیلی سریع تهیه میشود و با برنج سرو میشود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه خورش گوشت و قارچ، در ادامه همراه سایت آموزشی رضیم باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۱۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
آرد | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل قرمز و فلفل پاپریکا | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
فلفل دلمه ای کوچک | ۱ عدد |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | کمی |
گوجه | ۲ عدد |
آموزش خورش گوشت و قارچ
مرحله اول
برای درست کردن خورش خوشمزه گوشت و قارچ، ابتدا یک عدد پیاز را رنده میکنیم و آن را در یک کاسه میریزیم. سپس گوشت چرخ کرده، آرد، نمک، فلفل و تخممرغ را به آن اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدهیم تا کمی چسبنده شود.
مرحله دوم
حالا این مخلوط را نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند و طعمها به هم بخورد. در این بین، پیاز دوم را شسته و پوست میکنیم. سپس یک تابه برمیداریم و کمی روغن داخل آن میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.
مرحله سوم
پیازها را به روغن داغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا نرم و طلایی شوند. سپس فلفل دلمهای را ریز خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم. در این مرحله یک قابلمه را پر از آب میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد.
مرحله چهارم
گوجه فرنگیها را شسته و با چاقو یک برش کوچک روی پوست آنها ایجاد میکنیم و در آب جوش میریزیم و ۵ دقیقه میگذاریم بپزند. سپس آنها را در آب یخ میگذاریم تا پوستشان راحت جدا شود.
مرحله پنجم
با نوک چاقو پوست گوجهها را جدا کرده و آنها را به صورت نگینی خرد میکنیم. قارچها را شسته و خرد میکنیم. وقتی فلفل دلمهایها کمی نرم شدند، قارچها را اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله ششم
حالا رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل پاپریکا را به مخلوط اضافه کرده و تفت میدهیم. سپس گوجههای خرد شده و یک لیوان آب به ترکیب افزوده و میگذاریم تا بجوشد و بپزد. در این حین، یک تابه دیگر برمیداریم و با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله هفتم
گوشتها را به صورت قلقلی درست کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم. وقتی آب خورش به نصف رسید، قلقلیها را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم حدود ۱۰ دقیقه دیگر بپزد. سپس خورش را در ظرف مناسب سرو کرده و با برنج نوش جان میکنیم.