مواد لازم

مواد لازم و آموزش دلمه کلم برگ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش دلمه کلم برگ

دلمه کلم برگ یکی از دلمه های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف به شیوه های مختلف تهیه می شود. اگر می‌خواهید یاد بگیرید که چگونه دلمه کلم برگ درست کنید، به ادامه مطلب با رضیم بپیوندید. ما گام به گام به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
لپه نصف پیمانه
کلم کلم ۱ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد بزرگ
شکر ۴ قاشق سوپخوری
سرکه سفید ۴ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سبزی دلمه ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت دلمه کلم برگ

مرحله اول

در ابتدا، لپه را در یک کاسه آب بریزید و نیم قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. بگذارید به مدت ۲ ساعت خیس بخورد. بعد از این مدت، لپه را آبکشی کرده و همراه با ۲ لیوان آب در یک قابلمه بپزید.

مرحله دوم

برنج را نیز ۲ ساعت قبل در آب خیس کنید تا نرم شود، سپس آن را آبکشی کنید. در ادامه، یک تابه روی حرارت قرار دهید و پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

مرحله سوم

حالا، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بیفزائید. خوب تفت دهید تا گوشت رنگش عوض شود و سرخ شود. سپس رب گوجه فرنگی و زعفران دم کرده را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رب نیز سرخ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، تابه را از روی حرارت بردارید و برنج خیسانده شده، سبزی خرد شده و لپه را به مواد اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید. در این مرحله، شکر و سرکه را نیز اضافه کرده و طعم را بچشید و در صورت لزوم، کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

“““html

سرکه یا شکر اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا برگ‌های کلم سفید را داخل آب جوش می‌ریزیم تا نرم شوند. بعد از اینکه خنک شدند، از مواد داخل کلم برگ می‌ریزیم و به صورت بقچه‌ای یا لوله‌ای جمع می‌کنیم. سپس آنها را در قابلمه به صورت منظم کنار هم قرار می‌دهیم تا کنار هم بپزند.

مرحله ششم

بعد از اینکه کار پیجیدن دلمه‌ها تمام شد، ۲ تا ۳ لیوان آب جوش روی دلمه‌ها می‌ریزیم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا با حرارت ملایم بپزند. اگر دوست دارید برای روی دلمه‌ها هم سس درست کنید، می‌توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی یا رب انار را کمی تفت دهید.

مرحله هفتم

سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه‌های دلخواه اضافه کنید. حالا نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. بعد از اینکه آب داخل قابلمه کاملاً تبخیر شد، می‌توانید سس را اضافه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا