مواد لازم

مواد لازم و آموزش دمی ماش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش دمی ماش

دمی ماش یک غذای خوشمزه و ساده ایرانی است که می‌توانید آن را به صورت ساده یا با گوشت و مرغ درست کنید. در ادامه با سایت رضیم همراه باشید تا روش تهیه دمی ماش را به طور کامل و مرحله به مرحله بیاموزید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
ماش ۲ پیمانه
زردچوبه ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
نمک و روغن به مقدار کافی

آموزش دمی ماش

مرحله اول

برای درست کردن دمی ماش خوشمزه، ابتدا ماش و برنج را در دو کاسه جداگانه با آب خیس کنید و بگذارید حدود یک تا دو ساعت بماند. بعد از این زمان، یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید.

مرحله دوم

در این مرحله، پیاز را به شکل ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. کمی آن را تفت دهید تا آب پیاز کشیده شود. سپس مقداری روغن اضافه کنید و ادامه دهید تا پیاز نرم و شفاف شود.

مرحله سوم

حالا زردچوبه را به قابلمه بیفزایید و کمی آن را تفت دهید تا با پیاز خوب مخلوط شود. بعد از آن، ماش را که از قبل خیس کرده‌اید آبکشی کنید و به قابلمه اضافه نمایید. برای یک تا دو دقیقه آنها را تفت دهید تا ماش نرم نشود.

مرحله چهارم

در این مرحله، آب را به قابلمه بیفزایید تا سطح آب دو بند انگشت بالاتر از ماش بیفتد. سپس درب قابلمه را گذاشته و بگذارید ماش کمی نرم شود.

مرحله پنجم

وقتی که ماش نیم پز شد و سطح آب کم شد، برنج را که آبکشی کرده‌اید به قابلمه اضافه کنید، همراه با مقداری نمک. سطح آب باید حدود یک بند انگشت بالاتر از برنج باشد.

مرحله ششم

زمانی که آب داخل قابلمه کم شد، به مقدار دلخواه روغن اضافه کنید و درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید. بعد از ۴۵ دقیقه، دمی ماش را در قابلمه مخلوط کرده و سپس در ظرف بکشید و سرو نمایید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا