آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش دونات پچ پچ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش دونات پچ پچ

دونات یک نوع نان است که با مخمر تهیه می‌شود و در آن از مواد شیمیایی برای پف کردن استفاده نمی‌شود و در روغن سرخ می‌شود. دونات پچ پچ شبیه به دونات معمولی است ولی به صورت لایه‌ای، مانند کروسان درست می‌شود. این نان‌ها بسیار سبک و خوشمزه‌اند و شیرینی آنها کمتر از کلوچه یا کیک است. می‌توانید آنها را بدون فر و در روغن سرخ کنید. برای دیدن مراحل کامل تهیه دونات پچ پچ، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم دونات پچ پچ
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
آب ۱۲۵ میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۷۰ گرم
شکر ۵ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
مخمر خشک ۱ قاشق چای خوری
وانیل شکری ۲ قاشق چای خوری
آرد تقریبا نیم کیلو گرم

آموزش دونات پچ پچ

مرحله اول

برای درست کردن دونات خوشمزه به روش پچ پچ، ابتدا در یک لیوان یا کاسه کوچک، شیر ولرم و آب را با هم ترکیب کنید و سپس شکر و مخمر را اضافه کنید. این مخلوط را حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا فعال شود.

مرحله دوم

حالا تخم‌مرغ را در یک کاسه دیگر بریزید. کره که به دمای محیط رسیده است را به آن اضافه کنید و سپس نمک و وانیل را هم بزنید تا مایه یکدست شود. پس از آن، مخلوط مایه فعال را اضافه کنید و کم‌کم آرد را اضافه کنید.

مرحله سوم

سپس با قاشق مواد را هم بزنید. وقتی که خمیر به شکل یک توده منسجم درآمد، کمی آرد روی میز کار بپاشید و خمیر را ورز دهید. خمیر باید نه خیلی نرم و نه خیلی سفت باشد. مقدار آرد نیز به نوع آن بستگی دارد و برای هر نوع آرد متفاوت خواهد بود.

مرحله چهارم

اکنون روی خمیر را با یک حوله بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با وردنه به ضخامت ۱ سانتی‌متر باز کنید.

مرحله پنجم

سپس مانند پیتزا، خمیر را به صورت مثلثی برش بزنید. هر مثلث را از سمت پهن‌تر رول کنید و در کنار بگذارید. این کار را با تمام خمیر تکرار کنید. یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

مرحله ششم

حالا دونات‌ها را درون روغن سرخ کنید. وقتی که اطراف دونات‌ها قهوه‌ای طلایی شد، آنها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. پس از آن می‌توانید آنها را با پودر قند یا شکلات ذوب شده تزئین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا