مواد لازم و آموزش رول املت اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش رول املت اسفناج
رول املت اسفناج یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که میتوانیم به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده کنیم. برای یادگیری مرحله به مرحله تهیه این رول خوشمزه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۵ عدد |
اسفناج | ۲۰۰ گرم |
پنیر رنده شده | ۳۰ گرم |
نمک | به میزان لازم |
پنیر فیلادلفیا یا خامه ای | ۲۰۰ گرم |
ژامبون | ۱۰۰ گرم |
آموزش رول املت اسفناج
مرحله اول
برای تهیه رول املت اسفناج، ابتدا اسفناجها را به خوبی شسته و سپس آنها را به همراه یک فنجان آب در یک قابلمه میریزیم. باید اجازه دهیم اسفناج به خوبی بپزد و آب قابلمه تبخیر شود.
مرحله دوم
بعد از پختن اسفناج، آن را از قابلمه بیرون میآوریم و به صورت ریز خرد میکنیم. سپس خرد شدهها را در یک کاسه میریزیم تا خنک شوند. در این مرحله، تخممرغها، پنیر رنده شده و مقداری نمک را در یک کاسه دیگر میریزیم.
مرحله سوم
اکنون مواد را خوب هم میزنیم تا تخممرغها کمی حالت نرمتری بگیرند. سپس اسفناج خنک شده را به ترکیب تخممرغ اضافه میکنیم و دوباره همه مواد را مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. در این حین، یک قالب مستطیلی را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مخلوط اسفناج و تخممرغ را به صورت یکنواخت درون قالب میریزیم.
مرحله پنجم
زمانی که فر گرم شد، قالب را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا املت به خوبی بپزد. بعد از پخت املت، آن را از فر بیرون میآوریم و میگذاریم تا به طور کامل خنک شود.
مرحله ششم
در این مرحله، روی املت را با پنیر فیلادلفیا میپوشانیم و ورقهای ژامبون را روی آن قرار میدهیم. سپس املت را رول میکنیم. در نهایت، رول املت را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال میگذاریم تا کمی سفت شود و سپس آن را برش میزنیم و سرو میکنیم.