مواد لازم

مواد لازم و آموزش رولت فطایر سمولینا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش رولت فطایر سمولینا

فطایر سمولینا نوعی پیراشکی است که درون آن پنیر کیبی قرار دارد. اما می‌توان درون فطایر از هر ماده‌ای که دوست دارید استفاده کنید. همچنین، در تهیه فطایر سمولینا، از آرد سمولینا و آرد معمولی استفاده می‌شود. برای خوشمزه‌تر کردن آن، از شهد بار که طعمی شیرین به آن می‌دهد استفاده می‌شود. این فطایرها را می‌توانید به عنوان میان‌وعده یا برای صبحانه و عصرانه سرو کنید. در ادامه، با ما همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه رولت فطایر سمولینا را مشاهده کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد ۱ پیمانه
آرد سمولینا ۱ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
روغن یک چهارم پیمانه
آب نصف پیمانه
پنیر کیبی به مقدار لازم
شربت بار به مقدار لازم
پسته به مقدار لازم جهت تزیین

آموزش رولت فطایر سمولینا

مرحله اول

برای تهیه رولت فطایر خوشمزه با آرد سمولینا، ابتدا در یک کاسه، آرد معمولی و آرد سمولینا و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس آب ولرم، خمیر مایه و روغن را به این ترکیب اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

مرحله دوم

در مرحله بعد، یک کاسه را چرب می‌کنیم و خمیر را درون آن قرار می‌دهیم و روی آن را با سلفون می‌پوشانیم. سپس آن را در یک جای گرم به مدت یک و نیم ساعت بگذارید تا استراحت کند. بعد از این مدت، پف خمیر را با دست می‌گیریم و روی سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه باز می‌کنیم.

آموزش رولت فطایر سمولینا

سپس با کاتر دایره‌ای، برش‌هایی از خمیر را می‌زنیم. در وسط برش‌ها پنیر کیبی می‌گذاریم و خمیر را به شکل پیراشکی می‌بندیم. یک تابه عمیق را روی حرارت قرار می‌دهیم و روغن را درون آن می‌ریزیم تا داغ شود. حالا پیراشکی‌ها را درون روغن سرخ می‌کنیم.

آموزش رولت فطایر سمولینا

بعد از سرخ کردن، پیراشکی‌ها را روی حوله کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن جذب شود. سپس روی آنها شهد بار می‌ریزیم تا طعم‌دار شود و با پودر پسته آن را تزیین می‌کنیم. شربت بار را مانند شربت بارهایی که برای بامیه استفاده می‌شود تهیه می‌نماییم و روی فطایر می‌ریزیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا