مواد لازم

مواد لازم و آموزش سارما بادمجان کوفته ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سارما بادمجان کوفته ای

در سرتاسر دنیا مردم با پر کردن برگ و سبزیجات غذاهایی خوشمزه درست می‌کنند. در کشور ترکیه نیز این کار بسیار معمول است و برای تهیه غذا، داخل انواع سبزیجات را پر می‌کنند. به این نوع غذاها در بسیاری از زبان‌ها دلمه یا دلمادِس می‌گویند. در ترکیه، کلمه “سارما” به معنای احاطه کردن است و به طور خاص به غذاهایی که داخل برگ‌ها، مانند دلمه برگ مو و کلم پخته می‌شوند، اشاره دارد. یکی از این غذاهای خوشمزه، سارمای بادمجان کوفته‌ای است که راحت تهیه می‌شود و درون بادمجان‌ها کوفته قرار می‌گیرد. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم سارما بادمجان
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
نان پودر شده یا آرد سوخاری به مقدار لازم
جعفری ۱ دسته
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه و آویشن و زیره به مقدار لازم
بادمجان بلند ۴ عدد
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب ۳۵۰ میلی لیتر
روغن جهت رومال به مقدار لازم

آموزش سارما بادمجان کوفته ای

مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه با بادمجان به سبک ترکیه‌ای، اول باید بادمجان‌ها را پوست کنده و به مدت ۳۰ دقیقه در آب نمک بگذاریم تا تلخی آنها گرفته شود. در این فاصله، کوفته‌ها را آماده می‌کنیم. پیاز و سیر را رنده کرده و در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله دوم

سپس، گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، نمک، فلفل، آویشن و زیره را به مخلوط اضافه می‌کنیم. بعد از آن، جعفری را شسته و ریز خرد می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. این مواد را با دست خوب ورز می‌دهیم تا همه چیز به خوبی مخلوط و خوشمزه شود.

مرحله سوم

سپس داخل یخچال استراحت می‌دهیم تا مواد کمی در هم بخورند و طعم بهتری بگیرند.

“““html

بعد از این که بادمجان‌ها را خشک کردیم، یک کاغذ روغنی روی سینی فر می‌گذاریم و بادمجان‌ها را روی آن می‌چینیم. سپس با یک لیسک، روغن مایع را روی بادمجان‌ها می‌مالیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، روی بادمجان‌ها نمک می‌پاشیم و آنها را در فر که قبلاً با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار می‌دهیم تا به خوبی سرخ و پخته شوند. همزمان، مواد کوفته را از یخچال خارج کرده و به اندازه گردو گلوله می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس این گلوله‌های کوفته را داخل بادمجان‌های سرخ‌شده می‌گذاریم و آنها را رول می‌کنیم. این کار را ادامه می‌دهیم تا تمام مواد کوفته تمام شود. بعد، سس مخصوص را تهیه کرده و روی بادمجان‌ها می‌ریزیم. برای درست کردن سس، یک کاسه برمی‌داریم.

مرحله ششم

در کاسه، رب گوجه‌فرنگی، آب، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سس آماده را روی کوفته‌ها می‌ریزیم و بعد سینی فر را در فر که قبلاً با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کردیم قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز داریم تا غذا به خوبی بپزد. دقت داشته باشید که دماهای فرها متفاوت است، بنابراین باید کنترل کنیم تا وقتی که روی بادمجان‌ها سرخ شود و کوفته‌ها بپزند، زمان مناسب را انتخاب کنیم. بعد از این مدت، غذا را در ظرف مناسبی سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا