مواد لازم و آموزش سالاد ازمه بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سالاد ازمه بادمجان
سالاد ازمه بادمجان یکی از سالادهای خوشمزه و ساده ترکیهای است که از مواد مختلفی درست میشود. اگر میخواهید طرز تهیه این سالاد را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان قلمی | ۸ عدد |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۱ حبه |
جعفری | ۱ دسته |
رب فلفل تند | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش سالاد ازمه بادمجان
مرحله اول
اولین کار این است که فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنیم تا گرم شود. بعد بادمجانها، گوجهفرنگیها و فلفل دلمهایها را روی سینی فر بچینید.
مرحله دوم
حالا سینی را درون فر بگذارید و بگذارید ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد تا مواد خوب کباب شوند. بعد از این زمان، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید سبزیجات خنک شوند.
مرحله سوم
بعد از خنک شدن، پوست و قسمتهای اضافی بادمجانها، گوجهفرنگیها و فلفل دلمهایها را جدا کنید. سپس آنها را روی تخته بگذارید و با چاقو به تکههای ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
در این مرحله، پیاز را به صورت ریز خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه بریزید. آن را تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله پنجم
حالا رب فلفل تند (یا رب گوجهفرنگی) را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس سیر را رنده کرده و به تابه اضافه کنید. جعفری را هم ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله ششم
در این مرحله، ترکیب بادمجان خرد شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. در نهایت، وقتی که آب اضافی داخل تابه کاهش پیدا کرد، سالاد را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.