مواد لازم و آموزش سالاد انار و زیتون برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سالاد انار و زیتون
سالاد انار و زیتون یکی از سالادهای خوشمزه و مجلسی است که با مواد مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این سالاد خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
انار | ۴ پیمانه |
زیتون | ۲ پیمانه |
پیاز قرمز | ½ پیمانه |
گردو | ۱ پیمانه |
گشنیز تازه | ½ پیمانه |
مواد لازم برای سس | |
آب لیمو ترش تازه | به مقدار کافی |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش سالاد انار و زیتون
مرحله اول
برای تهیه سالاد انار و زیتون خوشمزه، در ابتدا گشنیز را خوب شسته و ریز خرد میکنیم. سپس انار را دانه کرده و همراه با گشنیز خردشده در یک کاسه بزرگ میریزیم. بعد، پیاز و گردو را به صورت نگینی خرد میکنیم.
مرحله دوم
حالا زیتون را به شکل حلقهای خرد کرده و به همراه پیاز قرمز و گردو به مخلوط قبلی اضافه میکنیم. سپس در یک کاسه جدا، آب لیموی تازه، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، سس را خوب هم میزنیم و به آرامی روی مواد سالاد میریزیم. سپس با قاشق مواد را به آرامی هم میزنیم تا سس خوب با سالاد ترکیب شود. در نهایت، کاسه سالاد را در یخچال میگذاریم.
مرحله چهارم
اجازه میدهیم سالاد انار و زیتون به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال استراحت کند تا طعمها با هم ترکیب شوند. بعد از این زمان، سالاد را از یخچال خارج کرده و سرو میکنیم. نوش جان!