مواد لازم

مواد لازم و آموزش سالاد زعلوک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سالاد زعلوک

سالاد زعلوک که با نام سلطه الزَعلوک هم شناخته می‌شود، یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب در کشور مراکش است. برای یادگیری درست کردن این سالاد خوشمزه به صورت مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی ۴ تا ۵ عدد
سیر ۲ تا ۳ حبه
گوجه فرنگی ۴ عدد
فلفل سبز شیرین ۲ تا ۳ عدد
پودر فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
پودر زیره ¼ قاشق چایخوری
برگ بو ۱ عدد
آب لیمو ترش تازه ½ لیمو ترش
گشنیز ۲۰ گرم
روغن زیتون ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش سالاد زعلوک

مرحله اول

برای درست کردن سالاد زعلوک خوشمزه، ابتدا بادمجان، گوجه فرنگی و فلفل سبز را خوب می‌شوییم و پس از اینکه خشک شدند، آن‌ها را روی حرارت کبابی می‌کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه سبزیجات کاملاً کبابی و نرم شدند، آن‌ها را از روی حرارت برمی‌داریم و داخل یک ظرف درب‌دار قرار می‌دهیم. سپس اجازه می‌دهیم به مدت ۲۰ دقیقه در این ظرف بمانند تا عرق کنند.

مرحله سوم

در این مرحله، بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، سبزیجات را از ظرف خارج کرده و پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم. سپس آن‌ها را روی تخته آشپزی قرار داده و به صورت ریز خرد می‌کنیم،
“““html

سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم تابه گرم شود، سپس پوست سیر را جدا می کنیم و به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون تابه گرم شده می ریزیم و بلافاصله سیر را درون تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله وقتی بوی خوب سیر بلند شد، برگ بو را به همراه بادمجان های خرد شده به مخلوط اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. سپس فلفل سبز و گوجه فرنگی را درون تابه می ریزیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.

مرحله ششم

حالا نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و پودر زیره را به مخلوط بادمجان اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم و اجازه می دهیم آب سالاد کاملاً تبخیر شود. پس از آن، گشنیز را می شوییم و درون آبکش می‌گذاریم تا آب آن بیرون بیاید.

مرحله هفتم

در این مرحله گشنیز را روی تخته برش می‌گذاریم و به صورت ریز خرد می‌کنیم. بعد از آن، گشنیز را به همراه باقی‌مانده روغن زیتون به سالاد اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا عطر گشنیز خوب در سالاد پخش شود.

مرحله هشتم

در نهایت سالاد زعلوک را از روی حرارت برمی‌داریم، سپس آن را در ظرف دلخواه می‌ریزیم و مقداری آب لیمو ترش تازه روی آن می‌ریزیم. در آخر، سالاد را با نان تازه سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا