مواد لازم و آموزش سالاد هویج خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سالاد هویج
سالاد هویج یکی از سالادهای خوشمزه و مناسب برای مهمانیها است که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری طرز تهیه این سالاد، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
هویج | ۶ عدد |
سس مایونز | ½ لیوان |
کشمش پلویی | ½ لیوان |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
سیب (اختیاری) | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور تهیه سالاد هویج
رشتهای کردن هویج
ابتدا هویجها را پوست میکنیم و میشوییم. سپس با یک دستمال تمیز آنها را خشک میکنیم. اگر ابزار رشتهای کردن هویج را دارید، از آن استفاده کنید. در غیر این صورت، میتوانید هویجها را با سمت درشت رنده رنده کنید.
مخلوط هویجهای رنده شده و سیب
هویجهای رنده شده را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. اضافه کردن سیب به این سالاد اختیاری است، اما اگر سیب دارید، حتماً آن را اضافه کنید چون طعم خوبی به سالاد میدهد. سیب را به صورت مکعبی خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم.
تهیه سس سالاد
برای درست کردن سس سالاد، مایونز را با آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم تا کاملاً ترکیب شوند. سپس کشمشهایی که ۲۰ دقیقه قبل در آب سرد خیساندهایم را به سس اضافه میکنیم.
مخلوط سس سالاد و مواد
حالا سس و کشمش را به کاسه سالاد اضافه میکنیم و به آرامی همه مواد را هم میزنیم تا سس به خوبی به همه آنها بپوشاند. در انتها، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا سالاد طعمدار شود. سپس آن را سرو میکنیم.