مواد لازم و آموزش سالاد پاستا و سبزیجات برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش سالاد پاستا و سبزیجات
سالاد پاستا و سبزیجات یکی از سالادهای خوشمزه و رژیمی سالم است که برای افرادی که رژیم غذایی دارند و به دنبال مواد پروتئینی میباشند، بسیار مناسب است. این سالاد با طعم عالیاش به راحتی و در کمترین زمان آماده میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با روش تهیه سالاد پاستا و سبزیجات، لطفاً ادامه مقاله را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
کاهو خرد شده | ۱۰ برگ |
هویج خام رنده شده | ۱ عدد |
کلم بنفش خرد شده | ⅛ یک بوته کوچک |
پیاز قرمز خرد شده | ۱ عدد |
فلفل دلمهای خرد شده | به مقدار لازم |
جعفری خرد شده | به مقدار لازم |
پاستا فرمی | ۱۵۰ گرم |
لوبیا قرمز پخته شده | ⅓ پیمانه |
ذرت پخته شده | ⅓ پیمانه |
زیتون حلقه شده | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس | |
ماست سون | ۳ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیموترش تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آموزش سالاد پاستا و سبزیجات
مرحله اول
برای تهیه سالاد پاستا و سبزیجات، ابتدا چند برگ کاهو را خوب بشویید و بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس آنها را به تکههای کوچک خرد کنید و در یک ظرف بریزید. بعد از آن، هویج را رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید.
“““html
خوردنیها را پوست بگیرید، بشویید و به صورت نگینی خرد کنید و به کاسه کاهو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا کلم بنفش را تمیز بشویید، آن را به صورت نازک و باری بریده و به کاسه مواد اضافه کنید. سپس فلفل دلمهای را که به دلخواه از هر رنگی یا ترکیبی از رنگها میخواهید، بشویید و به صورت نگینی خرد کنید و روی مواد بپاشید.
مرحله سوم
سپس مقداری جعفری را تمیز بشویید و بگذارید تا آب اضافی آن برود. بعد با چاقوی تیز ریز خرد کنید و روی ترکیب مواد بریزید و هم بزنید. بعد یک پیاز قرمز را نیز نگینی خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید.
مرحله چهارم
حالا لوبیا قرمز که از شب قبل در آب خیس کردهاید را در یک قابلمه بریزید و روی آن مقداری آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا به مدت یک تا دو ساعت بپزد. بعد از پخت کامل، از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
مرحله پنجم
سپس ذرت را به همراه مقداری آب در یک قابلمه بگذارید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزد و نرم شود. بعد کمی نمک به آب اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بگذارید با هم بپزد. سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله ششم
برای درست کردن پاستا، یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس مقداری روغن مایع و نمک به آب اضافه کنید و وقتی که آب جوش آمد، پاستاها را به آن اضافه کنید تا بپزند.
مرحله هفتم
وقتی پاستاها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب جوشیدند، (زمان دقیق پخت روی پاکت پاستا نوشته شده است) آنها را در آبکش بریزید و بعد آب اضافی را از روی آنها بگیرید و در یک ظرف بگذارید تا کاملاً خارج شود.
مرحله هشتم
حالا پاستاها را به مواد سالاد اضافه کنید و هم بزنید. سپس لوبیاهای پخته شده را در سالاد بریزید و هم بزنید. بعد ذرتی را که قبلاً پختهاید به دیگر مواد اضافه کنید (میتوانید از کنسرو ذرت هم استفاده کنید) و با آنها ترکیب کنید.
مرحله نهم
حالا مقداری زیتون سبز یا سیاه که هستههای آنها را جدا کردهاید را حلقه حلقه کرده و به سالاد اضافه کنید. مقدار زیتون بستگی به سلیقه شما دارد. سپس همه مواد سالاد را خوب مخلوط کنید تا طعمها با هم ترکیب شوند.
مرحله دهم
برای درست کردن سس، ماست سون یا هر ماست دیگری را در یک کاسه بریزید و سس مایونز را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس مقداری سس خردل روی آن بریزید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
مرحله یازدهم
بعد یک لیمو ترش تازه را برش بزنید و آب آن را بگیرید و مقداری از آن را روی سس بریزید و هم بزنید تا عطر لیموی تازه در آن پخش شود. سپس کمی نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله دوازدهم
سپس سس را به مواد سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. بعد روی ظرف سلفون بکشید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و سس به مواد کاملاً نفوذ کند و عطر و طعمها با هم ترکیب شوند.