مواد لازم و آموزش سالزبری استیک خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش سالزبری استیک
سالزبری استیک یکی از انواع استیکهای معروف جهانی است که با گوشت چرخکرده تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه این خوراک خوشمزه، ادامه مقاله را بخوانید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
قارچ | ۸ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سس کچاپ | ۲ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ½ لیوان |
شیر (اختیاری) | ¼ لیوان |
آب گوشت | ½ لیوان |
روغن زیتون | ۶ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت سالزبری استیک
ترکیب مواد اولیه
برای تهیه استیک سالزبری خوشمزه، ابتدا گوشت چرخکرده را همراه با تخممرغ، آرد سوخاری، شیر، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز در یک کاسه بزرگ ترکیب میکنیم. این مواد را چند دقیقه ورز میدهیم تا کاملاً مخلوط شوند و به یکدستی برسند.
سرخ کردن
حالا از مخلوط گوشت چرخکرده ۴ تکه استیک به یک اندازه درست میکنیم. سپس یک ماهیتابه را روی حرارت میگذاریم و روغن زیتون را به آن اضافه میکنیم. در ادامه دو طرف استیکها را در ماهیتابه به خوبی سرخ میکنیم و سپس کنار میگذاریم.
تفت دادن سایر مواد
در این مرحله، پیاز را به صورت خلالی برش میزنیم و به باقی مواد اضافه میکنیم تا سرخ شود تا نرم و طلایی شود. سپس میتوانیم قارچها را هم به پیازها اضافه کنیم و اجازه بدهیم همه با هم تفت بخورند.
اول از همه، پیاز را خرد میکنیم و با کمی روغن زیتون در یک تابه تفت میدهیم تا نرم و طلایی شود. سپس قارچها را به صورت ورقهای برش میزنیم و به تابه اضافه میکنیم.
افزودن آب گوشت و سس کچاپ
حالا قارچها را خوب تفت میدهیم تا کاملاً نرم شوند. سپس آب گوشت و سس کچاپ را به تابه میریزیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. بعد اجازه میدهیم آب تابه به جوش بیاید.
اضافه کردن نشاسته ذرت
در همین زمان، نشاسته ذرت را با نصف فنجان آب مخلوط میکنیم تا کامل حل شود و سپس آن را به تابه اضافه میکنیم. بعد از آن، استیکهای سرخ شده را به آرامی در تابه میچینیم و منتظر میمانیم تا سس استیک غلیظ شود.
پخت و سرو
حالا باید صبر کنیم تا سس غلیظ شده و استیکها به طور کامل پخته شوند. بعد از پختن استیکها، آنها را در ظرف مورد نظر میکشیم و با سس قارچ و جعفری خرد شده تزیین میکنیم و میتوانیم با سس دلخواه سرم کنیم.