مواد لازم

مواد لازم و آموزش ساندویچ رست بیف خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش ساندویچ رست بیف

ساندویک رست بیف یکی از ساندویچ‌های محبوب و خوشمزه در سراسر دنیا است که با گوشت گوساله درست می‌شود. این ساندویچ در میان ایرانیان برای یادآوری‌های خوشی که از گذشته دارند، همیشه محبوب بوده و در بسیاری از ساندویچ‌فروشی‌ها یافت می‌شود. معمولاً ساندویچ رست بیف با سس قارچ سرو می‌شود که طعمی لذیذ به آن می‌بخشد، اما اگر نگران کالری سس هستید، می‌توانید آن را با هر سسی که دوست دارید امتحان کنید. برای یادگیری دستور تهیه این ساندویچ خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت راسته گوساله ۳۰۰ گرم
قارچ ۶ عدد
خامه ۴۰ گرم
شیر ½ لیوان
آرد ۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ۵۰ گرم
پنیر گودا ۲ ورق
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
رزماری ۲ شاخه

دستور تهیه ساندویچ رست بیف

آماده سازی گوشت

برای درست کردن ساندویچ رست بیف، ابتدا گوشت گوساله را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس روغن زیتون را به همراه رزماری خرد شده و کمی نمک و فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید.

استراحت دادن

گوشت را با دست به خوبی با مواد ترکیب کنید و سپس کاسه را با یک پوشش پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به گوشت نفوذ کند. بعد از ۲ ساعت، گوشت را از یخچال خارج کنید.

گریل کردن

حالا یک گریل یا تابه گریل را روی حرارت گرم کنید و هر دو طرف گوشت را بر روی آن گریل کنید. سپس گوشت را به شکل ریش ریش یا ضخیم برش بزنید و کنار بگذارید. اگر می‌خواهید گوشت کاملاً پخته شود، می‌توانید کمی آن را در تابه تفت دهید.

تفت دادن قارچ ها

در این مرحله، قارچ‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و آنها را با کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا کامل سرخ شوند. سپس آرد را نیز به تابه اضافه کنید و بگذارید کمی سرخ شود تا بوی خامی آرد گرفته شود.

افزودن شیر

حالا شیر را به مواد اضافه کنید و بگذارید سس با حرارت ملایم غلیظ شود. وقتی سس غلیظ شد، خامه، پنیر پیتزا، پنیر گودا و کمی نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها ذوب شوند.

سرو

حالا نان باگت را باز کنید و مقدار کمی از سس را داخل نان بریزید. سپس مقداری از گوشت گریل شده را به همراه گوجه‌فرنگی، خیارشور و کاهو به آن اضافه کنید و با سس دلخواه سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا