مواد لازم

مواد لازم و آموزش ساندویچ سوسیس سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ساندویچ سوسیس سیب زمینی

ساندویچ یکی از غذاهای محبوب است که به خاطر راحتی و نیازی به ظرف خاص، مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است. ساندویچ‌ها انواع مختلفی دارند و در این دستور، طرز تهیه ساندویچ سوسیس سیب زمینی را به شما آموزش می‌دهیم که شبیه ساندویچ بندری است. می‌توانید بنا به سلیقه خود از قارچ استفاده کنید یا آن را حذف نمایید. همچنین، می‌توانید ساندویچ‌ها را به قطعات کوچکتر برش بزنید و به عنوان فینگر فود در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۳ عدد متوسط
سوسیس ۵ عدد
قارچ به مقدار لازم
زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
فلفل و نمک به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
سس کچاپ ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۵ عدد

دستور پخت ساندویچ سوسیس سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ سوسیس سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و پوست بکنید. سپس آن‌ها را به شکل مکعبی خرد کرده و با کمی آب و نمک بپزید. وقتی پخته شدند، آن‌ها را آبکش کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم

پیازها را خلالی خرد کنید. سپس یک تابه روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید تا گرم شود. بعد پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.

مرحله سوم

سوسیس‌ها را خرد کرده و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. سپس قارچ‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید و به سوسیس اضافه کنید و کمی تفت دهید. توجه داشته باشید که قارچ اختیاری است و می‌توانید آن را حذف کنید، اما وجودش طعم ساندویچ را خوشمزه‌تر می‌کند.

مرحله چهارم

بعد از اینکه همه مواد خوب تفت خوردند، مقداری فلفل، نمک، آویشن و زردچوبه اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود و با بقیه مواد مخلوط شود. سپس رب گوجه‌فرنگی و سس کچاپ را اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا سیب‌زمینی‌های پخته‌شده را هم اضافه کنید و کمی با بقیه مواد مخلوط کنید و با حرارت کم بگذارید تا کمی تفت بخورند و طعم بگیرند. سپس مواد را درون نان ساندویچی قرار دهید و آن را با خیارشور و گوجه‌فرنگی سرو کنید.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا