مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوسیس مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش سوسیس مرغ

فرآیند نگهداری گوشت از گذشته‌های دور وجود داشته است. امروزه، ما برای این منظور از سوسیس و کالباس استفاده می‌کنیم. البته سوسیس و کالباس‌هایی که در کارخانه تولید می‌شوند، به دلیل وجود مواد افزودنی و نگهدارنده‌ها، برای سلامت ما مناسب نیستند. اما طعم خوبی که دارند، این محصولات را جذاب می‌کند. خوشبختانه می‌توانیم در خانه سوسیس و کالباس درست کنیم و از طعم لذیذ و بهداشتی آن‌ها بهره‌مند شویم. برای یادگیری نحوه تهیه سوسیس مرغ به صورت کامل و مرحله‌ای، ادامه مطالب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای سوسیس مرغ
سینه مرغ یا بوقلمون ۴۰۰ گرم
ران مرغ یا بوقلمون یا گوشت گوساله ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۷ قاشق غذا خوری سر خالی
شیر خشک مخصوص سوسیس و کالباس ۴ قاشق غذا خوری به علاوه ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری
یخ خرد شده ۱۲ الی ۱۶ قاشق غذا خوری سر پر
سیر ۵ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک یک و نیم قاشق غذا خوری
ادویه مخصوص سوسیس ۱ الی یک و نیم قاشق چای خوری
ادویه سوسیس : پاپریکا، هل، زنجبیل، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن، فلفل سیاه و فلفل قرمز

مراحل تهیه سوسیس مرغ

مرحله اول

برای تهیه سوسیس مرغ، تمام مواد باید در یخچال نگهداری شوند تا سرد بمانند. دما پایین روی کیفیت سوسیس تاثیر زیادی می‌گذارد. ابتدا گوشت را با چرخ گوشت یا غذاساز به خوبی خرد می‌کنیم. بعد آن را به ظرف غذاساز منتقل می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس شیر خشک، نشاسته ذرت، سیر، تخم مرغ، نمک، ادویه و روغن مایع را به گوشت اضافه کرده و همه چیز را با هم خوب مخلوط می‌کنیم. این مرحله ممکن است کمی طول بکشد. بنابراین گاهی وقت‌ها نیاز است که به مواد استراحت بدهیم و از دستگاه استفاده نکنیم.

مرحله سوم

در حین مخلوط کردن، مواد را با کمک یک لیسک از کناره‌ها جمع کرده و هم می‌زنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود. در حین میکس کردن، یخ را به آرامی به مخلوط اضافه می‌کنیم. این کار برای این است که دما به دلیل کار کردن دستگاه بالا نرود و یخ به تدریج مواد را خنک کند.

“`

مرحله چهارم

حدود ۲۰ دقیقه باید مواد را خوب مخلوط کنیم. نرم افزار یا قیف پارچه‌ای را پر می‌کنیم و داخل کاور سوسیس قرار می‌دهیم. کاور سوسیس را به طول ۵۰ سانتیمتر برش می‌زنیم تا بتوانیم به راحتی مواد را فشرده کنیم و خوب ورز بدهیم.

مرحله پنجم

وقتی که هواگیری تمام شد، دو طرف سوسیس را می‌بندیم و به اندازه‌های دلخواه برش می‌زنیم و می‌پیچانیم. در حین پخت، نباید به سوسیس‌ها آب برسد. سوسیس‌ها را در بخارپز می‌گذاریم و به مدت حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه می‌پزیم.

مرحله ششم

در این مرحله، بعد از پخت، سوسیس‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب یخ قرار می‌دهیم تا سریع خنک شوند. سپس آنها را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال می‌گذاریم. اگر هواگیری و ورز دادن سوسیس‌ها به خوبی انجام شود، سوسیس‌ها سطحی صاف‌تر خواهند داشت.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا