مواد لازم و آموزش سوپ ازوگلین برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش سوپ ازوگلین
سوپ ازوگلین یکی از سوپهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با مواد ساده تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه سوپ ازوگلین میتوانید به سایت آموزشی رضیم مراجعه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
دال عدس | ۱ پیمانه |
بلغور گندم | ⅓ پیمانه |
برنج نیم دانه | ⅓ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
کره | به مقدار کافی |
نعنا خشک و پولبیبر | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و زردچوبه | به مقدار کافی |
آموزش سوپ ازوگلین
مرحله اول
برای درست کردن سوپ ازوگلین خوشمزه، ابتدا دال عدس، بلغور گندم و برنج نیم دانه را شسته و در یک کاسه آب میریزیم. سپس این مخلوط را به مدت ۲۰ دقیقه در آب میگذاریم تا خیس بخورد.
مرحله دوم
سپس پیاز را به صورت ریز خرد کرده و یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. مقداری روغن مایع و کره به تابه اضافه کرده و بعد پیاز را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا نرم شود.
مرحله سوم
وقتی پیاز شفاف شد، مقداری زردچوبه، نمک، پولبیبر و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا بوی خامی ادویهها از بین برود. سپس سیر را به صورت درشت خرد کرده و به تابه میافزاییم.
مرحله چهارم
حال رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا بوی خامی آن و ادویهها گرفته شود. بعد از آن، حبوبات خیس خورده را به قابلمه اضافه کرده و کمی هم تفت میدهیم، سپس مقداری آب به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله درب قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم مواد به خوبی پخته و سوپ غلیظ شود. وقتی سوپ پخته شد، با استفاده از گوشتکوب برقی آن را خوب میکس میکنیم. سپس کره را درون یک شیر جوش ریخته و کمی نعنا خشک به آن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
نعنا را کمی تفت داده و از روی حرارت بر میداریم. سپس مقداری کره، پولبیبر و فلفل قرمز را در یک شیر جوش جداگانه میریزیم و روی حرارت میگذاریم. پس از کمی حرارت، شیر جوش را کنار میگذاریم.
مرحله هفتم
در نهایت، سوپ ازوگلین را در ظرف مورد نظر میریزیم و مقداری از سس نعنا و پولبیبر را روی آن میریزیم. و در آخر چند قطره آب لیمو ترش تازه روی سوپ میزنیم و آن را با نان سرو میکنیم. نوش جان.