مواد لازم

مواد لازم و آموزش سوپ ازوگلین برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش سوپ ازوگلین

سوپ ازوگلین یکی از سوپ‌های خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با مواد ساده تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه سوپ ازوگلین می‌توانید به سایت آموزشی رضیم مراجعه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دال عدس ۱ پیمانه
بلغور گندم ⅓ پیمانه
برنج نیم دانه ⅓ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
رب گوجه فرنگی ۱٫۵ قاشق غذاخوری
کره به مقدار کافی
نعنا خشک و پولبیبر به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش سوپ ازوگلین

مرحله اول

برای درست کردن سوپ ازوگلین خوشمزه، ابتدا دال عدس، بلغور گندم و برنج نیم دانه را شسته و در یک کاسه آب می‌ریزیم. سپس این مخلوط را به مدت ۲۰ دقیقه در آب می‌گذاریم تا خیس بخورد.

مرحله دوم

سپس پیاز را به صورت ریز خرد کرده و یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. مقداری روغن مایع و کره به تابه اضافه کرده و بعد پیاز را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا نرم شود.

مرحله سوم

وقتی پیاز شفاف شد، مقداری زردچوبه، نمک، پولبیبر و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا بوی خامی ادویه‌ها از بین برود. سپس سیر را به صورت درشت خرد کرده و به تابه می‌افزاییم.

مرحله چهارم

حال رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن و ادویه‌ها گرفته شود. بعد از آن، حبوبات خیس خورده را به قابلمه اضافه کرده و کمی هم تفت می‌دهیم، سپس مقداری آب به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله درب قابلمه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم مواد به خوبی پخته و سوپ غلیظ شود. وقتی سوپ پخته شد، با استفاده از گوشت‌کوب برقی آن را خوب میکس می‌کنیم. سپس کره را درون یک شیر جوش ریخته و کمی نعنا خشک به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

نعنا را کمی تفت داده و از روی حرارت بر می‌داریم. سپس مقداری کره، پولبیبر و فلفل قرمز را در یک شیر جوش جداگانه می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم. پس از کمی حرارت، شیر جوش را کنار می‌گذاریم.

مرحله هفتم

در نهایت، سوپ ازوگلین را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و مقداری از سس نعنا و پولبیبر را روی آن می‌ریزیم. و در آخر چند قطره آب لیمو ترش تازه روی سوپ می‌زنیم و آن را با نان سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا